12. juli 2020
På festivalen i 2017 læste den stærkt anmelderroste svenske forfatter Linda Bostrøm  op fra gennembrudsbogen Velkommen til Amerika til NORD-festivalen på Kulturværftet. Hun vender tilbage til dette års festival til september Foto: Kim Rasmussen
På festivalen i 2017 læste den stærkt anmelderroste svenske forfatter Linda Bostrøm op fra gennembrudsbogen Velkommen til Amerika til NORD-festivalen på Kulturværftet. Hun vender tilbage til dette års festival til september Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor kontant anerkendelse af nordisk litteraturfestival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor kontant anerkendelse af nordisk litteraturfestival
Helsingør - 28. maj 2020 kl. 19:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

NORD - Nordisk Litteraturfestival på Kulturværftet har modtaget 250.000 kroner af fonden Nordisk Kulturkontakt, hvilket er med til at sikre, at Helsingør Kommunes Biblioteker igen i år kan invitere borgere og besøgende på litteraturoplevelser af højeste kvalitet. Årets NORD finder i år sted 18. til 19. september 2020, og løber af stabelen for 5. gang.

arrow Læs også: Efter corona: NORD bliver den første store litteraturbegivenhed

- Støtten er en anerkendelse af festivalen, som vi er stolte af at få. Samtidig er det et økonomisk skulderklap, der er med til at sikre, at Nord-festivalen igen i år kan bidrage til at trække besøgende til Helsingør, og være med til at få skabt opmærksomhed om byen og vores mange spændende kulturtilbud, siger Bibliotekschef Søren Mørk Petersen, Helsingør Kommunes Biblioteker.

NORD får i år besøg af nogle af de største navne inden for litteraturen i Danmark og de nordiske nabolande heriblandt norske Dag Solstad, svenske Linda Boström Knausgård, islandske Bergsveinn Birgisson, finske Monika Fagerholm og danske Asta Olivia Nordenhof. Programmet bliver løbende opdateret på nordfestival.dk.

Nordisk kulturkontakt støtter nordiske kunst- og kulturprojekter med kunstnerisk og kulturel kvalitet, som styrker det nordiske samarbejde. NORD er desuden støttet af Statens Kunstfond, Det svenske Kulturrådet og Nordisk Ministerråd.

Besøg nordfestival.dk for information om program og billetter. Nye navne offentliggøres

arrow 12 procent flere besøgende til litteraturfestivalen NORD
17. september 2019 kl. 11:04 Opdateret: kl. 11:04
arrow Svensk forfatter får fornem litteraturpris
16. september 2019 kl. 10:11 Opdateret: kl. 10:11
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?