23. januar 2021
Kristian Baatrup er tilbage som landinspektør - nu med eget firma. Foto: Presse
Kristian Baatrup er tilbage som landinspektør - nu med eget firma. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Starter eget landinspektørfirma

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Starter eget landinspektørfirma
Helsingør - 14. januar 2020 kl. 10:14

Baatrup; Landinspektøren« er navnet på den nye virksomhed, som tilbyder værdiskabende rådgivning til udviklere af ejendomme i Nordsjælland og hovedstadsområdet.

En af Danmarks mest kendte landinspektører, Kristian Baatrup, er klar til nye opgaver inden for rådgivning i forbindelse med ejendomsudvikling. Det sker med afsæt i hans nye virksomhed, der har fået navnet »Baatrup; Landinspektøren«. Her vil han fokusere på rådgivning af kunder på i Nordsjælland og hovedstadsområdet, ikke mindst vil han gerne opbygge strategiske samarbejder, hvor han er med i processen fra start.

18 år i branchen

- Kiosken er åben. Og jeg er klar til fortsat at yde værdiskabende rådgivning baseret på mine 18 år i branchen. Det må gerne være de nørdede sager, som jeg elsker at grave mig ned i. Men jeg påtager mig også gerne at være en del af et projektteam, hvor vi sammen kan få skabt den helt optimale plan- og ejendomsretlige konstruktion. Med mig følger ikke blot min egen faglighed, men også mit store netværk, som jeg både giver meget til og trækker meget på. Dermed er ingen opgave for lille, men heller ikke for stor, som han udtrykker det.

Kristian Baatrup stoppede i efteråret som partner i Landinspektørkontoret i Helsingør. Nu glæder han sig derfor til at tage fat på et nyt arbejdsår.

Ekstern lektor

Han er stadig tilknyttet Aalborg Universitet som ekstern lektor på landinspektør-uddannelsen og han vil også tilbyde virksomheder skræddersyede undervisningsforløb, hvor han løfter de interne kompetencer inden for blandt andet ejendomsret, samspillet mellem den privatretlige og offentligretlige regulering, planforhold, lokalplanlægning og ejendomsudvikling.

- Jeg bidrager kort sagt til, hvordan man kan styre udenom de største problemer og sikre det bedste fundament for sit projekt. Jeg kan desværre ikke leve af, at lave TV med Prins Joachim", siger Kristian Baatrup med et smil og hentyder til sin medvirken i det andet afsnit af DRs anmelderroste tv-serie "Joachim fortæller", som lige nu vises på DRTV.

Kristian Baatrup vil også fortsætte sit virke i Realdanias Videnscenter Bolius' ekspertpanel og som aktiv i Landinspektørforeningen.

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?