21. september 2019
Foredraget finder sted på Espergærde Bibliotek.
Foredraget finder sted på Espergærde Bibliotek.
Foto: Lars_Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sov godt og stress mindre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sov godt og stress mindre
Helsingør - 23. marts 2019 kl. 15:57
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Søvn er livsvigtigt. Du tænker måske, at du kan sove, når du bliver gammel. Eller at søvnproblemer går over med tiden. Men sådan er det ikke. En god nattesøvn er en kunstart. Det fortæller søvnforsker Mikael Rasmussen meget mere om på Espergærde Bibliotek tirsdag den 2. april kl. 19.

Vi bruger en tredjedel af vores liv på at sove. Rent videnskabeligt gives der ikke noget sikkert svar på, hvorfor vi skal sove. Hvad er søvn, og hvordan ser den ud: Døgnrytmer, søvnmønstre og søvnstadier.

Foredraget med søvnforsker Mikael Rasmussen har til formål at give deltagerne en øget viden om normal søvn samt søvnforstyrrelser. Udgangspunkt er seneste forskning på området med fokus på gode råd samt brugbare teknikker til at forbedre søvnen og reducere stress.

Arrangementet koster 60. kr. - kan købes på biblioteket eller på billetten.dk

Mikael Rasmussen har 25 års undervisningserfaring, og er i dag tilknyttet Stresstænketanken inden for undervisning samt rådgivning i psykisk arbejdsmiljø. Rasmussen har specialiseret sig i søvnens betydning for sundhed og trivsel.

Mikael Rasmussen har sammen med Thomas Milsted skrevet bogen 'Sov godt - hele natten', udgivet på Gyldendal. Bogen kan lånes på biblioteket og ereolen.dk

I den klare og meget direkte bog kommer stressforskerne Thomas Milsted og Michael Rasmussen med opskrifter på, hvordan du skaber de bedste rammer for din søvn. De forklarer også, hvorfor det nogle gange er så svært at lade øjnene glide i og synke ned i drømmeland.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede