19. august 2019
Nedtælling til valgkamp - er demokratiet i krise, spørger Clement Kjersgaard på søndag på Kulturværftet.
Nedtælling til valgkamp - er demokratiet i krise, spørger Clement Kjersgaard på søndag på Kulturværftet.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søndagsskole med Clement Kjersgaard

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndagsskole med Clement Kjersgaard
Helsingør - 21. februar 2019 kl. 20:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den kendte TV-vært Clement Kjersgaard inviterer atter indenfor til Søndagshøjskole sammen med Kulturværftet og tidskriftet Ræson, og under temaet 'Nedtælling til valgkamp - Er demokratiet i krise?' stilles skarpt på bl.a. det kommende valg i Danmark.

Søndagsskolen er på søndag på Kulturværftets store scene mellem klokken 15 og 18, og billetter købes for 100 kroner på www.kuto.dkv

Er demokratiet i krise? "Ja". Så simpelt er svaret fra tv-vært, udgiver mm Clement Kjersgaard - for demokratiet ER i krise, også i Danmark.

- For få år siden havde demokratiet - tilsyneladende - vundet stort. Idag driver land efter land væk fra demokratiske spilleregler - samtidig med, at vi i vesten oplever en polarisering og en splittelse, der ikke har noget fortilfælde i 70 år. Ja, demokratiet er i krise. De vestlige eliter bærer en betydelig del af ansvaret. Og de gamle dage - det 'normale' - vender ikke tilbage, som vi kendte det, lyder det fra Clement Kjersgaard.

Søndagshøjskolen foregår i to dele søndag den 24. februar. Dels vil der være et foredrag om demokratiets globale udfordringer (herunder bl.a. i USA, hvor han i november dækkede midtvejsvalget for DR), dels - efter pausen - kan man høre et foredrag om situationen i Danmark. Arrangementet forløber over hele 3 timer med masser af tid til debat og spørgsmål fra publikum.

Clement Kjersgaard (f.1975) er vokset op i Aarhus, uddannet i Hong Kong og Oxford, siden 2002 udgiver af nyhedsmagasinet RÆSON, siden 2004 vært på DR, vinder af Publicistprisen, Den Berlingske Journalistpris, Hal Koch-Prisen og tre TV-Priser.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede