22. september 2021
Dagen rundes af med minikoncert med Alberte Winding, der også har bidraget til Nordkysten, akkompagneret af Andreas Fuglebæk.Foto: Pressefoto
gallery icon

Se billedserie

Dagen rundes af med minikoncert med Alberte Winding, der også har bidraget til Nordkysten, akkompagneret af Andreas Fuglebæk.Foto: Pressefoto
Foto: les kaner
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Søndagshøjskole med Nordkysten som tema

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Søndagshøjskole med Nordkysten som tema

8. august er der Søndagshøjskole med Alberte Winding, Signe Wenneberg med flere.

Helsingør - 03. august 2021 kl. 11:41

Foredrag, debat, fællessang, koncert og højt til loftet: Kom på søndagshøjskole med fokus på natur og kultur i vores dejlige nordkystområde. Signe Wenneberg holder foredrag, og efter paneldebatten sluttes dagen med minikoncert med Alberte Winding.

Journalist og debattør Lone Kühlmann og Kristine Nørgaard, daglig leder af Munkeruphus er blandt paneldeltagerne, Thomas Bernsen modererer og leder os trygt gennem dagen og Stig Christensen slår tonerne an på flyglet, når Nordkysten tages under kærlig behandling, mens sommerlivet stadig folder sig ud i området.

Nordkysten er Sjællands bolværk mod Kattegat. En vild og vindblæst, forreven kyst, hvor mennesker har taget livtag med storme og sandflugt i århundreder. Men kystlandet er også Danmarks ældste og mest feterede ferieland, med udsigt til Kullens blå bjerge i silhuet og solnedgang i smukke pastelfarver på sommeren længste dage. Fra surferparadiset Lynæs på Halsnæs i vest, gennem den nordsjællandske naturrigdom af skove og søer - til havnefronten ved Helsingør, hvor arbejderklasselevn og moderne turisme smelter sammen til en spraglet, charmerende storbystemning.

Med udgangspunkt i bogen Nordkysten, hvor en række fortællere og fotografer, heriblandt Signe Wenneberg, Alberte Winding og Lone Kühlmann, i ord og billeder tager os på tur gennem områdets mangfoldighed fra hvide badestrande til pulserende provinsliv, slår Kulturværftet og Biblioteket således endnu en gang dørene op til en god gang søndagshøjskole med tid til både fordybelse, nye perspektiver, store vingeslag, sang, debat og musik.

Efter en god gang fællessang holder Signe Wenneberg foredrag.

oEfter frokostpausen, hvor der er tid til at spise i cafeen, vil et panel af bidragydere mm. fra bogen Nordkysten fortælle om deres personlige tilgang til området - lige som der vil være dialog med publikum.

Dagen rundes af med minikoncert med Alberte Winding, der også har bidraget til Nordkysten, akkompagneret af Andreas Fuglebæk.

Arrangementet er lavet i samarbejde mellem Biblioteket og Kulturværftet.

Det hele foregår søndag den 8. august fra klokken 11-15. Prisen for at deltage er 175 kroner.

Læs mere på Kuto.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?