13. april 2021
Hvad var der i den lille gave, som Camilla Urban forærede statsministeren under besøget mandag formiddag? Foto: Trine Lønbro Nielsen
Hvad var der i den lille gave, som Camilla Urban forærede statsministeren under besøget mandag formiddag? Foto: Trine Lønbro Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Smykkedesigner med personlig gave til statsministeren: Dét var der i den

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Smykkedesigner med personlig gave til statsministeren: Dét var der i den

Den helsingoranske smykkedesigner Camilla Urban forærede statsministeren en lille personlig gave, da hun mandag formiddag lagde vejen forbi Helsingør

Helsingør - 01. marts 2021 kl. 12:29
Af Trine Lønbro Nielsen

Den lokale smykkedesigner Camilla Urban, der har sin butik Stengade i Helsingør, stod klar til at tage imod statsminister Mette Frederiksen (S) mandag formiddag. Inde fra butikken greb hun en lille æske, som hun pakkede ind i en lille brun papirpose, inden hun overrakte den til dagens gæst.

- Tusind tak. Det var altså ikke derfor, jeg kom, lød det fra statsministeren der høfligt bukkede let i knæene for at vise sin taknemlighed.

arrow Læs også: DEBAT: Hvad skal statsministeren i Israel?

Hun nåede dog ikke at vise gaven frem for de mange forbipasserende, inden hun måtte videre, og derfor stod det uklart, hvad der var i den lille æske, men dét kan Camilla Urban heldigvis godt afsløre.

- Jeg gav hende et par øreringe. Hun er jo lige blevet gift, så jeg tænkte, at hun nu havde sin mand til at have hende ringe, og så havde jeg lige luret, at hun går med øreringe, siger hun og griner.

Det var i anledning af genåbningen af detailhandlen, at statsministeren var på besøg i Helsingør. Her talte hun med flere af de lokale erhvervsdrivende om den hårde coronatid og den forhåbentligt lysere fremtid.

arrow K-politiker raser over Mette Frederiksens besøg
01. marts 2021 kl. 17:11 Opdateret: kl. 17:22
arrow Statsministeren i Helsingør: Disse butikker lagde hun vejen forbi
01. marts 2021 kl. 12:32 Opdateret: kl. 12:03
arrow Flere billeder: Mette F.: Helsingør har en helt unik bymidte
01. marts 2021 kl. 11:56 Opdateret: kl. 11:56
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?