15. juni 2021
Espergærde Havn får 15.000 kroner i støtte til etablering af cykelstativer samt borde og bænke på havnen. Foto: Thomas Olsen
Espergærde Havn får 15.000 kroner i støtte til etablering af cykelstativer samt borde og bænke på havnen. Foto: Thomas Olsen
Foto: THOMAS OLSEN
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skulderklap for 160.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skulderklap for 160.000 kroner
Helsingør - 10. juni 2021 kl. 07:05
Af Dorte Møller Rasmussen

Hvert år uddeler den lokale Nellemann-fonden midler til gode formål og bestyrelsen har nu besluttet, hvem der skal tilgodeses i år.

Der er tradition for, at fondens formand, borgmester Benedikte Kiær, overrækker donationerne ved Grundlovsarrangementet den 5. juni på Flynderupgård. Arrangementet var desværre aflyst i år på grund af corona, men fonden regner med, at traditionen genoptages næste år.

Nellemann-fonden, der officielt hedder "Conrad Nellemann og Hustrus Mindelegat", har delt midler ud til især foreninger i Helsingør Kommune siden 1998. Det er hidtil blevet til 3.385.792 kr.

I år er beløbet på 160.000 kroner og de økonomiske skulderklap fordeler sig med 10.000 kroner til Flynderupgårds Venner til støtte til foreningens arbejde.

Samme beløb får Kronborg Badelaug til støtte til etablering af strøm til foreningens sauna i badehuset, og fotograf Torben Sørensen får også 10.000 kroner til støtte ti, produktion af bogen »Søndagsportrættet«.

Stejlepladsgruppen går 9.000 kroner til støtte til udskiftning af terrasse og fodstykket på døren til sideskibet i Det Gule Palæ.

Dansk Søredningsselskab får 16.000 kroner til støtte til indkøb af Viking redningsflåde.

15.000 kr. til disse

Der er bevilget 15.000 kroner til hver af følgende prismodtagere:

Veteranskibet S/S Bjørn til udskiftning af kedel, Espergærde IF Fodbold får støtte til rekruttering af flere medlemmer til pigefodbold, Espergærde Byforening får støtte til etablering af Bibliotekshave ved Espergærde Bibliotek, mens Gurredam Spejdercenter får støtte til etablering af handicapvenlige adgangsforhold til samlingshytte.

Den selvejende institution Espergærde Havn får økonomisk støtte til etablering af cykelstativer samt borde og bænke på havnen. Veteransupport får støtte til foreningens arbejde.

Endelig får Foreningen Skonnerten Zar støtte til afholdelse af et åbent-hus-arrangement for byens borgere på skoleskibet.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?