25. oktober 2021
Det var her ved Borupgårdskolen, at to drenge blev antastet af en mand, der mistænkes for at være børnelokker.
Det var her ved Borupgårdskolen, at to drenge blev antastet af en mand, der mistænkes for at være børnelokker.
Foto: Lars Skov
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skolebørn frygter børnelokker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skolebørn frygter børnelokker
Helsingør - 03. februar 2010 kl. 15:28
Af Camilla Bergsagel Nielsen
Snekkersten: To drenge på syv og ti år har i løbet af den seneste uge oplevet, at en mand har henvendt sig til dem, efter at de havde fået fri fra skole. Den ene dreng var på vej fra Borupgårdskolen over til fritidshjemmet Smakken, og den anden var på vej hjem. Episoderne fandt sted torsdag i sidste uge og i mandags. Manden tilbød i begge tilfælde at følge drengene derhen, hvor de skulle.

Nordsjællands Politi tror, at det er den samme mand, de to drenge har mødt.

- Det er noget sygeligt at antaste børn og tilbyde at følge dem hjem. Det er vi ikke glade for, siger efterforskningsleder Anders Kusk fra Nordsjællands Politi i Helsingør. Han fortæller, at politiet ofte er i området, da skolen ligger tæt på Vapnagård, hvor der har været en række gaderøverier den seneste tid. Patruljerne har fået besked på at holde ekstra øje med området omkring skolen.

Skoleinspektør Jarl Gerner fortæller, at skolen tager episoderne seriøst, og at man derfor har opfordret børnene til fremover at gå i grupper over til fritidshjemmet. Han siger dog, at han ikke ønsker at overdramatisere episoderne, da der er en vis usikkerhed forbundet med dem.

- Måske har det bare været en tilfældig mand, der ville være venlig. Nogle gange er børns fantasi stor, og så bliver små episoder til noget større, siger Jarl Gerner.
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?