21. november 2017
Kronborg Knights ønsker sig en plads på det nye Helsingør Stadion, men det kræver en løsning for midlertig opstregning. Den skal Dansk Idrætsforbund nu hjælpe med at finde. Foto: Tom Bertram
Kronborg Knights ønsker sig en plads på det nye Helsingør Stadion, men det kræver en løsning for midlertig opstregning. Den skal Dansk Idrætsforbund nu hjælpe med at finde. Foto: Tom Bertram
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Skal finde løsning for amerikansk fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Skal finde løsning for amerikansk fodbold
Helsingør - 17. oktober 2017 kl. 04:47
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sundheds-, Idræts- og Fritidsudvalget har indgået et samarbejde med Dansk Idrætsforbund om at finde en løsning for amerikansk fodbold på Helsingør Stadion. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

Det kommende stadion på Gl. Hellebækvej skal kunne favne mange sportsgrene og ikke kun FC Helsingørs kampe i Superligaen eller 1. Division. Sådan lød det for nylig fra Dansk Idrætsforbund, der tilbød deres hjælp til at imødekomme et ønske fra Kronborg Knights om at indrette det nye stadion til også at kunne rumme amerikansk fodbold. Den udstrakte hånd har Helsingør Kommune taget imod, da Sundheds- Idræts- og Fritidsudvalget på et møde onsdag besluttede at indgå et samarbejde med DIF's InnovationsLab.

Den primære opgave for dem bliver at finde en løsning for en midlertidig opstregning på banen, der ikke bliver hængende i græsset.

- Det er klart, at man som fodboldklub gerne vil have sikkerhed for, at striber fra andre sportsgrene er væk på kampdage. Så opgaven for os bliver at finde en løsning, der er nem, hurtig, træfsikker og samtidig ikke for omkostningstung, har innovationskonsulent i DIF, Anne Mette Trier, tidligere udtalt til Frederiksborg Amts Avis.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk