16. december 2018
Six Foot Stompers er et populært band, når det kommer til traditionel jazz.
Six Foot Stompers er et populært band, når det kommer til traditionel jazz.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Six Foot Stompers spiller på færgen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Six Foot Stompers spiller på færgen
Helsingør - 25. februar 2018 kl. 20:37
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Succesen med god mad og god jazz på Scandlines Helsingør-Helsingborg fortsætter for jazzmanager Ole Holde fra Snekkersten, og siden starten i marts 2014, er man nu nået til arrangement nr. 28 i rækken.

Et af de mest efterspurgte jazzorkestere er tilbage på scenen på Tycho Brahefærgen med afgang fra Helsingør klokken 17.13 onsdag 28. februar. Six Foot Stompers er et velspillende jazzband, der har dybe rødder i det nordsjællandske. Orkesteret leverer en musikstil, der har udgangspunkt i den traditionelle New Orleans- og Dixielandjazz, tilsat krydderier og inspiration fra andre stilarter. Repertoiret er bredt, og indeholder, ud over kendte jazz- og swingnumre, evergreens samt andre melodier, der knytter sig til særlige lejligheder.

Orkesteret har spillet overalt i Danmark, men også i Tyskland og Sverige og selvfølgelig i jazzens hovedstad New Orleans.

Orkesteret kunne i 2016 fejre sin 25 års fødselsdag og består af følgende jazzmusikere: Mogens Eghjort (trompet), Jens Brandt (klarinet), Gunnar Bay (basun), Torben Junker Larsen (banjo), Lars Nielsen (bas) og Torben Mikkelsen (trommer).

Reservation sker hos Scandlines.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk