24. oktober 2019
På udstillingen kan man blandt andet ses Bente Polanos planlagte Hamlet-skulptur, som skal opstilles på hjørnet af Strandpromenaden og Kronborgvej.
På udstillingen kan man blandt andet ses Bente Polanos planlagte Hamlet-skulptur, som skal opstilles på hjørnet af Strandpromenaden og Kronborgvej.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sidste weekend med Polano-udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sidste weekend med Polano-udstilling
Helsingør - 23. april 2019 kl. 20:43
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Marienlyst Slot danner for tiden ramme om en fin kunstudstilling, der viser et bredt udsnit af Bente Polanos produktion indenfor både skulpturer, malerier og tegninger.

Der har været stor interesse for udstillingen, og især Hamlet skulpturen, der indgår som model, har været genstand for opmærksomhed, efter at det er blevet officielt, at der er fundet finansiering til den 3 meter høje skulptur, der skal placeres på hjørnet af Strandpromenaden og Kronborgvej.

Udstillingen slutter den 28. april, så den kommende weekend er sidste chance. Udstillingen er åben fredag, lørdag og søndag kl. 11.00-16.00.

På udstillingens sidste dag holder Marienlyst Slots Venner "finissage" og inviterer søndag 28. april klokken 14.00 til koncert med Nordsjællands Klarinetkvartet, der består af Niels Halse (B-klarinet), Folmer Teilmann (B-klarinet/Es-klarinet), Jørgen Jessen (basklarinet) samt Helge Lomholt, som mange kender fra det lokale musikliv (B-klarinet).

Kvartetten, der spiller for at støtte Marienlyst Slots Venner, byder både på ældre og nyere musik, både original for besætningen og arrangeret. Som indslag i koncerten læser Jette van Deurs op af sine digte.

Billet til koncerten koster kr. 60,- incl. et glas vin/vand. Billetten giver også adgang til udstillingen og købes online via billetto.dk

grafik køb billede