2. marts 2021
De nye affaldsbeholdere er på vej ud til mange af kommunens borgere.
De nye affaldsbeholdere er på vej ud til mange af kommunens borgere.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Send de gamle affalds­­­beholdere på genbrugspladsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Send de gamle affalds­­­beholdere på genbrugspladsen

Kør gamle sækkestativer og affaldsbeholdere på genbrugspladsen – eller brug dem på nye måder Der bliver opsamlingsrunde for borgere, der ikke selv har transportmuligheder.

Helsingør - 23. februar 2021 kl. 12:02

I denne uge begynder udrulningen af 3. etape i den nye affaldsordning med mere sortering ved husstanden og nye affaldsbeholdere,.

arrow Læs også: Affaldssortering: 1000 beholdere skal nu rulles ud om dagen

Denne gang gælder det ca. 15.000 villaer, parcel- og rækkehuse - samt visse sommerhuse.

De gamle affaldsbeholdere og affaldssække bliver tømt for sidste gang ved næste almindelig tømning, efter kunderen har fået leveret de nye beholdere. De gamle affaldsbeholdere og sækkestativer er kundens ejendom, og de kan genbruges til et nyttigt formål - eller de kan afleveres på genbrugspladsen:

- Vi opfordrer husejerne til selv at køre deres gamle sækkestativer og affaldsbeholdere på genbrugspladsen, så sørger vi for, at metal og plast bliver genanvendt på den bedste måde. Man kan også genbruge de gamle stativer og beholdere derhjemme - for eksempel til haveaffald, siger bestyrelsesformand Jens Bertram i en pressemeddelelse.

- De borgere, der ikke har mulighed for at køre på genbrugspladsen - eller få hjælp af naboen til det kan vente til maj måned. Her kører Forsyning Helsingør en opsamlingsrunde, hvor vi kan tage gamle stativer og beholdere med, siger han.

Kunderne skal følge med phjemmesiden - fh.dk - i løbet af foråret for mere nyt om dette tilbud."

Når opsamlingsrunden for gamle sækkestativer og affaldsbeholdere bliver annonceret på hjemmesiden, vil kunderne aktivt skulle tilmelde sig, og vil få hentet stativ eller beholder i slutningen af maj 2021.

I løbet af foråret bliver det også muligt at bruge de gamle affaldsbeholdere og affaldssække til haveaffald,

der kan hentes/tømmes fra vejen såfremt kunden bruger bestillingsordningen. Regler for dette blive annonceret på Forsyning Helsingørs hjemmeside.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?