21. januar 2019
Etableringen af et galleri på Helsingør Nordhavn er også en del af Helsingør Havnes mål om at skabe mere liv  for  både helsingoranere på Helsingør Nordhavn. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Etableringen af et galleri på Helsingør Nordhavn er også en del af Helsingør Havnes mål om at skabe mere liv for både helsingoranere på Helsingør Nordhavn. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Trængsel da det nye Galleri Orange åbnende dørene

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Trængsel da det nye Galleri Orange åbnende dørene
Helsingør - 12. februar 2018 kl. 15:36
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det var næsten ikke til at se malerierne på de nymalede hvide vægge, da der lørdag eftermiddag var fernisering på åbningsudstillingen i det »nye« Galleri Orange på Helsingør Nordhavn, som indrettet i et stort lokale på 1. sal i havnens gamle bådeværft.

arrow Læs også: Kendt galleri måtte lukke efter 11 år: Nu genåbner det på havnen

For langt over 150 gæster var nemlig mødt frem til den officielle genåbning af galleriet, som i 11 år lå på Badevej, men som i efteråret måtte vige pladsen for byggeriet af en boligejendom.

- Tak fordi I alle sammen er kommet, og I er kommet så mange. Det er en meget glad Georg I ser, sagde gallerist Georg R. Mathiesen, da han tydelig overvældet af interessen bød velkommen til udstillingen. En udstilling med værker af de anerkendte kunstnere Lin Utzon, Malene Bjelke, Anne -Marie Steen Petersen, Bente Marie Kjeldbæk, Pernille Struer, Ole Søndergaard, Christine Crebas, Anette Wier, Christine Bardram, Kathrine Ærtebjerg og Erik A. Frandsen.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk