22. oktober 2018
Hydro?maner fra Tibberupskolen havde sendt  Johanne og Gustav på banen, mens et heppekor supportede, så godt de kunne. Foto: Kenn Thomsen
gallery icon

Se billedserie

Hydro?maner fra Tibberupskolen havde sendt Johanne og Gustav på banen, mens et heppekor supportede, så godt de kunne. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Robotterne er kommet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Robotterne er kommet
Helsingør - 12. november 2017 kl. 18:24
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Musikken dunker ud af højttalerne så gulvet i Grydemosehallen i Espergærde skælver denne lørdag middag. Men det er for intet at regne mod den spænding, der hersker blandt de 16 hold fra Helsingør Kommunes skoler, som har deltaget i First Lego League i de seneste otte uger og som nu spændt venter på at konkurrere mod hinanden - og forhåbentlig blive den vinder, som skal videre til den Skandinaviske finale den 2. december i Oslo.

Og lad os med det samme udløse spændingen: For efter nogle indledende meget nervepirrende dyster blev det Team Optimum fra Hornbæk skole, som løb med sejren efter nogle umådeligt spændende indledende konkurrencer.

De deltagende hold var Raindrops fra Tikøb skole, Aquacare, Frk. Sørensen, Team BAM og Guccigang fra Skolen ved Rønnebær allé, Waterspirits og Waterpro fra Grydemoseskolen, 5. a Rocks og 5. a Rulews fra Skolen ved Gurrevej, Vandkrigerne og Sharks fra Nordvestskolen, Hydro'maner og De »Vand«vittige fra Tibberupskolen, Mindblowers fra Hellebækskolen, og Team Optimum fra Hornbæk skole.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk