5. august 2021
I år kom færøske Elinborg, Magnus Temples fra Humlebæk, moderne dansk folkedans med »Dreamers? Cirkus« og Woodsfolk fra Gøteborg  (billedet) blot for at nævne nogle af navnene på programmet. Foto: Steffen Slot
gallery icon

Se billedserie

I år kom færøske Elinborg, Magnus Temples fra Humlebæk, moderne dansk folkedans med »Dreamers? Cirkus« og Woodsfolk fra Gøteborg (billedet) blot for at nævne nogle af navnene på programmet. Foto: Steffen Slot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Magisk musikfestival fordobler sit publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Magisk musikfestival fordobler sit publikum
Helsingør - 10. september 2018 kl. 05:01
Af Steffen Slot

Hvis fremgangen fortsætter, har musikfestivalen Nordsjæl kurs mod budgetbalance allerede til næste år. Mellem 300 og 400 mennesker havde lørdag købt billet.

arrow Læs også: Nordsjæl-festival er klar med stor nyhed

Kulturhuset Bølgen står bag musikfestivalen, der slipper den nordiske tone fri, imens mørket falder på i de idylliske rammer omkring Hammermøllen.

Dagen efter var det en begejstret Casper Skovgaaard, der som en af tovholderne gjorde status i en kort pause under oprydningen.

- Vi har haft dobbelt så mange forbi Nordsjæl i år, og vi har vel solgt en 350 billetter. Det er ikke helt gjort op, men vi måler heller ikke vores succes på det. Selvfølgelig kunne vi godt have ønsket os endnu flere mennesker, men vi måler mest på alle de tilfredse og glade mennesker, som vi mødte i skoven. Og vi kan se på salget i baren, der er gået rigtig godt, fortalte Casper Skovgaard og varslede, at der nok skal komme en musikfestival i skoven igen til næste år.

- Så skal der gå meget galt, hvis det glipper. Man kan se på statistikker for andre musikfestivaler, at det tager omkring fem år, inden de går i nul. Vi har udsigt til at være i balance allerede næste år, fortalte han.

arrow Billeder: Nordsjæl er nærvær, der kun bliver smukkere i mørket
07. september 2019 kl. 16:57 Opdateret: kl. 16:57
arrow Her er programmet for Nordsjæl-festival
31. august 2019 kl. 11:51 Opdateret: kl. 11:51
arrow Nordsjæl er magi for sanserne
07. september 2018 kl. 10:39 Opdateret: kl. 10:39
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?