9. juli 2020
I år kom færøske Elinborg, Magnus Temples fra Humlebæk, moderne dansk folkedans med »Dreamers? Cirkus« og Woodsfolk fra Gøteborg  (billedet) blot for at nævne nogle af navnene på programmet. Foto: Steffen Slot
gallery icon

Se billedserie

I år kom færøske Elinborg, Magnus Temples fra Humlebæk, moderne dansk folkedans med »Dreamers? Cirkus« og Woodsfolk fra Gøteborg (billedet) blot for at nævne nogle af navnene på programmet. Foto: Steffen Slot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Magisk musikfestival fordobler sit publikum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Magisk musikfestival fordobler sit publikum
Helsingør - 10. september 2018 kl. 05:01
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvis fremgangen fortsætter, har musikfestivalen Nordsjæl kurs mod budgetbalance allerede til næste år. Mellem 300 og 400 mennesker havde lørdag købt billet.

arrow Læs også: Her er programmet for Nordsjæl-festival

Kulturhuset Bølgen står bag musikfestivalen, der slipper den nordiske tone fri, imens mørket falder på i de idylliske rammer omkring Hammermøllen.

Dagen efter var det en begejstret Casper Skovgaaard, der som en af tovholderne gjorde status i en kort pause under oprydningen.

- Vi har haft dobbelt så mange forbi Nordsjæl i år, og vi har vel solgt en 350 billetter. Det er ikke helt gjort op, men vi måler heller ikke vores succes på det. Selvfølgelig kunne vi godt have ønsket os endnu flere mennesker, men vi måler mest på alle de tilfredse og glade mennesker, som vi mødte i skoven. Og vi kan se på salget i baren, der er gået rigtig godt, fortalte Casper Skovgaard og varslede, at der nok skal komme en musikfestival i skoven igen til næste år.

- Så skal der gå meget galt, hvis det glipper. Man kan se på statistikker for andre musikfestivaler, at det tager omkring fem år, inden de går i nul. Vi har udsigt til at være i balance allerede næste år, fortalte han.

arrow Nordsjæl er magi for sanserne
07. september 2018 kl. 10:39 Opdateret: kl. 10:39
arrow Festival med fortryllende magi og toner fra Norden
12. august 2018 kl. 04:03 Opdateret: kl. 13:24
arrow Nordsjæl Festival satser på fonde og sponsorater
13. november 2017 kl. 04:31 Opdateret: kl. 17:03
Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?