18. september 2018
Der var stor intensitet og spænding på både banen og tribunen, da FC Helsingborg og Warberg IC spillede floorball-kamp i Helsingør Hallen lørdag.
gallery icon

Se billedserie

Der var stor intensitet og spænding på både banen og tribunen, da FC Helsingborg og Warberg IC spillede floorball-kamp i Helsingør Hallen lørdag.
Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se billederne: Dansk-svensk floorballfest i Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se billederne: Dansk-svensk floorballfest i Helsingør
Opdateret 09. marts 2015 kl. 13:49
Helsingør - 09. marts 2015 kl. 04:00
Af Simon De Visme
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

1.307 mennesker var lørdag mødt op i Helsingør Hallen for at se to svenske floorball-hold drøne sammen i en yderst spændende kamp.

Allerede på vej til hallen var det åbenlyst for det fleste, at det ikke var en helt almindelig lørdag i Helsingør. Langs Gl. Hellebækvej holdt stakkevis af biler parkeret, og selve parkeringspladsen udenfor Helsingør Hallen var propfyldt. Ikke mindst på grund af en stor, hvid tv-vogn fra TV4, som skulle transmittere kampen direkte til svenskerne.

Normalt får floorball ikke den helt vilde opmærksomhed herhjemme, men i Sverige er sporten meget populær. Derfor var der også mange tilskuere, som lørdag havde taget turen over Øresund til Helsingør Hallen.

Her mødtes de to svenske hold FC Helsingborg og Warberg IC i en afgørende kamp om, hvem der skulle videre i slutspillet i Swedish Super League.

Kampen var stablet på benene via et samarbejde mellem Helsingør Floorball Team og FC Helsingborg.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk