11. december 2017
Protektor Prins Joachim og kulturminister Mette Bock (LA) klipper ledningen til den nye udstilling Smartphonemania på Danmarks Tekniske Museum.  Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2017
gallery icon

Se billedserie

Protektor Prins Joachim og kulturminister Mette Bock (LA) klipper ledningen til den nye udstilling Smartphonemania på Danmarks Tekniske Museum. Foto: Keld Navntoft/Scanpix 2017
Foto: Keld Navntoft/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Se ALLE billederne: Kongeligt besøg til smartphone-udstilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Se ALLE billederne: Kongeligt besøg til smartphone-udstilling
Helsingør - 13. oktober 2017 kl. 10:30
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Det er den største satsning, museet har lavet i de seneste 15 år«, lød det fra museumsinspektør Jesper Buris Larsen, da han skulle beskrive udstillingen Smartphonemania for de fremmødte til indvielsen torsdag eftermiddag.

arrow Læs også: Prins Joachim åbner ny smartphone-udstilling

Det var en indvielse der havde fornemt besøg af både Kulturminister Mette Bock og protektor for museet, Prins Joachim, der klippede snoren, som i dagens anledning var to ledninger, til den nye udstilling. Som navnet antyder kredser udstillingen omkring det moderne menneskes brug af smartphones og anden ny teknologi, forklarede museumsdirektøren i sin tale.

- Vi har aldrig før set, at en teknologi har forandret menneskeheden så markant på bare 10 år. Derfor er det interessant at undersøge, hvad de omvæltninger betyder for os. Vi vil gerne indbyde til debat og refleksion med denne her udstilling. sagde Jesper Buris Larsen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk