20. marts 2019
Beliggenheden og interessen fra køberne fejlede ikke noget, da byggeriet af de 28 rækkehuse og lejligheder startede her på Krogebakke. Men siden juli har byggepladsen været forladt. Foto: Dorte Møller Rasmussen
Beliggenheden og interessen fra køberne fejlede ikke noget, da byggeriet af de 28 rækkehuse og lejligheder startede her på Krogebakke. Men siden juli har byggepladsen været forladt. Foto: Dorte Møller Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Salg af konkursbyggeri stadig ikke helt på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Salg af konkursbyggeri stadig ikke helt på plads
Helsingør - 20. september 2018 kl. 04:09
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Et salg af projektet Teglværksbakken er dog meget tæt på, siger kurator.

I juli gik selskabet Teglværksbakken ApS. konkurs, mens byggeriet af boligprojektet af samme navn på Krogebakke endnu ikke var færdiggjort.

arrow Læs også: Nyt firma overtager konkursramt byggeri

Siden da har kurator Henrik Sjørslev, der er advokat og partner i DLA Piper, arbejdet med at finde en køber til projektet, og derved skaffe flest mulig midler til konkursboets kreditorer.

Da Frederiksborg Amts Avis sidst talte med kuratoren i midten af august, så var meldingen, at et salg af projektet var en uge eller to fra at være endelig på plads. Men helt så let er det ikke gået.

- Undersvejs er det opstået forskellige komplikationer, som har udskudt processen, men jeg forventer, at vi snart har en køber på plads, som vil færdiggøre byggeriet, siger Henrik Sjørslev.

Hvad de nærmere komplikationer handler om ønsker kuratoren ikke at komme ind på med henvisning til tavshedspligten overfor de involverede parter.

Det er dog ikke fordi, at der har manglet interesse for at overtage rækkehusbyggeriet med den centrale placering i Ålsgårde.

10 investorer med interesse
- Der er 9-10 forskellige investorer, som har været interesserede, siger han.

Da selskabet Teglværksgården ApS. gik konkurs var boligerne i byggeriet solgt, og køberne er sidem blevet løst fra deres kontrakter.

Bag byggeriet stod de tre erhvervsfolk Jacob Rasmus Christensen, Casper Bøllund Rømer Rasmussen og Anders Carsten Hansen.

Øjensynlig har byggeriet fra starten være forfulgt at forsinkelser og uheld, og der er blevet talt om forskellige former for byggesjusk.

Selskabet nåede at aflevere et enkelt regnskab før konkursen, hvoraf det fremgik, at egenkapitalen var tabt.

arrow Byggeriet Teglværksbakken er gået konkurs
20. juli 2018 kl. 04:41 Opdateret: kl. 13:37

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede