13. december 2017
Tag med ud i en redningsbåd i Helsingør Havn, smag en nødration, kom på SOS-skattejagt og hør om morsekoder og signalflag i efterårsferien på M/S Museet for Søfart.
Tag med ud i en redningsbåd i Helsingør Havn, smag en nødration, kom på SOS-skattejagt og hør om morsekoder og signalflag i efterårsferien på M/S Museet for Søfart.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: SOS til søs i Helsingør Havn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SOS til søs i Helsingør Havn
Helsingør - 13. oktober 2017 kl. 16:18
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hele familien kan komme en tur til søs, når der i efterårsferien er redningsfartøjer og opvisninger i Helsingør Havn, og på M/S Museet for Søfart kan man blive klogere på bl.a. morsekoder, signalflag og redningsudstyr.

arrow Læs også: Vild med Vand afbrudt af udrykninger

Alle aktiviteter foregår fra den 14. oktober til den 22. oktober og er gratis med en billet til M/S Museet for Søfart.

I Helsingør Havn kan man selv prøve en tur i et redningsfartøj og samtidig blive klogere på, hvad der sker, når ulykker opstår på havet. Man kan møde fagfolk fra bl.a. VIKING LIFE SAVING EQUIPMENT A/S, Dansk Søredningsselskab og Sportsdykkerklubben Aquanaut, som vil vise simulerede redningsaktioner i havnen.

Smag en nødration
På museet vil der også være fyldt med aktiviteter for hele familien. Her vil der hele dagen være workshops, hvor man kan man kravle i redningsflåder, prøve redningsveste og overlevelsesdragter og få en smagsprøve på nødrationer. SOS-matroser guider og fortæller om SOS-morsekoder, SOS-signalflag, SOS-redningsudstyr og mand over bord situationer. I museets udstillinger kan man tage på skattejagt, og gå på jagt efter skibe der har meldt SOS.

Det hele foregår fra den 14. til den 22. oktober klokken 11 til 17. Mellem kl. 11.30-16.30 vil der være simulerede redningsaktioner i havnen.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk