4. juli 2020
Silas Drejer fra Socialdemokratiet regner ikke med, at hans udmelding for den store praktiske betydning for en afstemning i byrådssalen. Foto: Andreas Norrie
Silas Drejer fra Socialdemokratiet regner ikke med, at hans udmelding for den store praktiske betydning for en afstemning i byrådssalen. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: S-mindretal vil ikke betale ny stadion-regning på 22 millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

S-mindretal vil ikke betale ny stadion-regning på 22 millioner
Helsingør - 24. februar 2018 kl. 06:04
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Silas Drejer er blandt mindretallet i S-gruppen, som ikke kan støtte en mere end 22 millioner kroner dyr ekstra-regning for stadion-projektet på Gl. Hellebækvej. Det skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Jeg ved godt, at jeg tilhører et mindretal i byrådsgruppen. Men for mig er et stadion til over 80 millioner kroner »nice to have« frem for »need to have«, siger Silas Drejer, som efter et flot valg blev valgt ind i Byrådet for Socialdemokratiet for første gang ved valget i november.

arrow Læs også: Stadion-sag: Forvaltning frygtede klagesag - før lækage

- Jeg og andre nyvalgte i gruppen var ikke med, da beslutningen om vores støtte til projektet blev taget. Og jeg er stolt af at være i et parti, hvor der er plads til forskellige holdninger. Det her er jo heller ikke et ideologisk spørgsmål for Socialdemokratiet, men et anlægsprojekt, siger han.

Rødglødende anlægsbudget
- For mig at se er det ikke ansvarligt at bruge yderligere mindst 22 millioner kroner, når vi har et rødglødende anlægsbudget, som vi hævede senest i januar. Vi kunne se på en billigere opgradering af stadion på Nordre Strandvej, siger Silas Drejer.

Drejers holdning kom åbent frem på et gruppemøde i Socialdemokraternes byrådsgruppe torsdag aften - samme dag, som historien om stadionudbuddet kom frem.

Frederiksborg Amts Avis forsøgte fredag eftermiddag og aften forgæves at indhente en kommentar fra Socialdemokraternes politiske leder Henrik Møller.

Møller gik i fredagens udgave af Helsingør Dagblad ud sammen med borgmester Benedikte Kiær(K) og talte for, at man på mandagens møde i Byrådet under den lukkede dagsorden skulle beslutte at sende byggeriet i et nyt udbud på grund af kommunens angiveligt forringede forhandlingssituation over for entreprenørerne.

arrow Stadion-sag: Flertal vil ikke vente på klagenævn
22. februar 2018 kl. 20:05 Opdateret: kl. 17:06
arrow Kommunaldirektør politianmelder lækage efter stadion-afsløring
22. februar 2018 kl. 15:35 Opdateret: kl. 15:35
arrow Afsløring: Nyt stadion mangler millioner
22. februar 2018 kl. 04:02 Opdateret: kl. 18:28
Har du ændret dine indkøbsvaner i forbindelse med coronakrisen?