21. oktober 2019
Andelsboligforeningen Røntoftes 109 boliger skal fremover administreres af Boligkontoret Danmark. Den nyvalgte formand, Erik Grønning, hilser her på forvaltningsdirektør Lars Lehmann.
Andelsboligforeningen Røntoftes 109 boliger skal fremover administreres af Boligkontoret Danmark. Den nyvalgte formand, Erik Grønning, hilser her på forvaltningsdirektør Lars Lehmann.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: »Røntofte« forlader Boliggården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

»Røntofte« forlader Boliggården
Helsingør - 11. juni 2019 kl. 16:13
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Andelsboligforeningen Røntofte har indgået ny administrations- og samarbejdsaftale med administrationsselskabet Boligkontoret Danmark. Aftalen træder i kraft den 1. oktober i år.

arrow Læs også: Ny midlertidig ledelse på plads i stort boligselskab

Efter mere end 20 års administration hos Boliggården i Helsingør vedtog Andelsboligforeningen Røntoftes beboervalgte repræsentanter på deres generalforsamling den 23. maj 2019 at skifte administrationsselskab. Det betyder, at deres 109 boliger, der er fordelt på fire boligafdelinger, fra den 1. oktober 2019 administreres af Boligkontoret Danmark.

Egen selvstændighed
- Vi ser meget frem til samarbejdet med Boligkontoret Danmark, for det vi ønsker er, at vi på en og samme tid får en stor, stærk og kompetent boligadministrator og samarbejdspartner i ryggen, som kombineret med deres lokale indsigt og forankring i Helsingør-området kan gøre en forskel for os, uden at vores selvstændighed samt identitet vel og mærke ændres, siger Erik Grønning, formand i Andelsboligforeningen Røntofte.

En forventning, som Boligkontoret Danmark ser frem til at kunne indfri.

- Vi glæder os over, at have indgået aftale med Andelsboligforeningen Røntofte, og er overbeviste om, at Andelsboligforeningen Røntofte hurtigt vil opleve værdien i at indgå i et stort boligadministrativt fællesskab med 59 andre ligesindede boligselskaber, siger forvaltningsdirektør Lars Lehmann.

Skiftet foregår i god ro og orden mellem alle parter, og den praktiske overlevering er netop nu ved at blive planlagt. På generalforsamlingen blev der også sagt farvel og tak for en flot indsats til den nu tidligere formand Inge Petersen, som valgte at give stafetten videre til den nye formand Erik Grønning.

Boligkontoret Danmark er en af landets fem største boligadministrationer. De administrerer ca. 33.000 boliger fordelt på 60 forskellige andelsboligforeninger og boligselskaber. Ud af dem administreres ca. 3.500 boliger fra afdelingskontoret Helsingør, der har til huse i Espergærde.

arrow Uro i boligselskab: Formand og tre bestyrelsesmedlemmer trækker sig
05. oktober 2019 kl. 04:59 Opdateret: kl. 15:13
arrow Vil standse tvangsflytninger ved domstolene
27. september 2019 kl. 04:00 Opdateret: kl. 16:52
arrow Tvangsflytninger fra ghetto skal for retten
27. september 2019 kl. 04:00 Opdateret: kl. 16:52

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede