21. juli 2019
Peter Holst-Becker - bagerst i midten - har tidligere været leder af Gilleleje-revyen. Nu håber han på opbakning i Helsingør.  Foto: Thomas Arnbo
Peter Holst-Becker - bagerst i midten - har tidligere været leder af Gilleleje-revyen. Nu håber han på opbakning i Helsingør. Foto: Thomas Arnbo
Foto: Thomas Arnbo
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revy-folk vil til Helsingør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revy-folk vil til Helsingør
Helsingør - 11. marts 2019 kl. 16:12
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsingør-revyen med blandt andre kendte navne som Oswald Helmuth var legendarisk, og nu forsøger nye folk at etablere »Revyen i Helsingør«.

arrow Læs også: Revyen er blevet en succes

Kultur- og Turismeudvalget skal på sit møde tirsdag tage stilling til en ansøgning om 100.000 kroner i tilskud til produktionsomkostninger og hjælp til opstart af revyen.

Det er producent Peter Holst-Becker, som sammen med lokalt knyttede kræfter som Sune Svanekier, Simon Nøiers, Dan Schlosser og Le Münster-Swendsen, står bag idéen om Revyen i Helsingør, som skal opføres i rammerne af Restaurant Strejf ved Helsingør Station .

Peter Holst-becker har tidligere været leder af Gilleleje-revyen. Hans står bag »Hamlet Live« på Kronborg Slot som producent, forfatter og instruktør og er desuden kreativ udvikler af »Korsbæk på Bakken«.

Hvis revyen opnår tilskud er det planen, at revyen skal spille på torsdage, fredag og lørdage i ugerne 23, 24 og 25 i år.

Tilskuddet på 100.000 kroner skal ifølge ansøgningen bruges til anlægsstøtte, men det er i strid med kommunalfuldmagten, påpeger forvaltningen.

Til gengæld kan der ydes støtte til eksempelvis leje af el-klaver og markedsføring af revyen, hedder det i forvaltningens indstilling.

arrow Skuespillere vil igen gøre Helsingør til en ægte revyby
30. april 2019 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
arrow Et Strejf af revy i Helsingør
10. april 2019 kl. 07:27 Opdateret: kl. 16:05

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede