8. august 2020
Her er holdet bag revyen i Helsingør. Det er fra venstre pianisten Catrine Ullerup Frølund, Sune Svanekier, Le Münster-Swendsen, Simon Nøiers og Dan Schlosser. Foto: Joel Münster-Swendsen
Her er holdet bag revyen i Helsingør. Det er fra venstre pianisten Catrine Ullerup Frølund, Sune Svanekier, Le Münster-Swendsen, Simon Nøiers og Dan Schlosser. Foto: Joel Münster-Swendsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Revy-eventyret fortsætter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Revy-eventyret fortsætter
Helsingør - 30. november 2019 kl. 06:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

»Revyen i Helsingør« havde sin første sæson i år og spillede med stor succes på Restaurant Strejf. Så også i 2020 bliver der revy i Helsingør - dog i nogle andre omgivelser. I det kommende år flytter revyen nemlig til Industriforeningens Teatersal på Stengade 51.

arrow Læs også: Revyen i Helsingør vender tilbage

- Vi fik fremragende anmeldelser og rigtig gode reaktioner fra publikum - udover at vi fik stort set udsolgt. Det har fået os til at satse på at spille i Industriforeningen sal i den kommende sæson med flere forestillinger, flere pladser og større lokaler, fortæller Dan Schlosser fra revyen.

- Vi tager dog både den gode og roste mad, den intime stemning og det tætte nærvær mellem scene og sal med os og satser på at lave en revy som igen er lidt utraditionel og »unplugged« - dvs. uden de store kostumer, falske tænder og parykker - med andre ord et slankere revyudtryk, som vi oplevede var en stor succes hos publikum på Strejf, fortæller Dan Schlosser.

Skubber til normerne

- Vi laver selvfølgelig en revy for at lave netop 'revy' som sommerpublikummet kender og forventer det, men vi vil gerne forsøge at skubbe lidt til normerne for, hvordan en sommerrevy kan se ud, så der ud over i teksterne også er overraskelser i formatet og opsætningen.

Revyen i Helsingør havde et forrygende samarbejde med Jacob Christensen, restauratøren bag »Strejf« og vi fortsætter det gode samarbejde i 2020 hvor det bliver Jacob Christensen, der står for at levere maden til publikum i »Stri'en«.

- Vi glæder os til at fylde de smukke rammer ud og føler os priviligerede over at få lov at lægge beslag på salen henover juni måned 2020. Salen har været ramme om utallige teaterproduktioner og har også været ramme om et par sæsoner af de nyere Helsingør-revyer i henholdsvis 1978 og 1979.

Det kunstneriske hold

Det kunstneriske hold er det samme som i 2019: Le Münster-Swendsen, Simon Nøiers, Sune Svanekier, Dan Schlosser på scenen. Catrine Ullerup Frølund på tangenterne, og Mads M. Nielsen er instruktør.

Der er premiere den 5. juni, og revyen spiller torsdage/fredage og lørdage i juni måned,

Billetterne sælges via hjemmesiden »revyenihelsingor.dk« - og "Place2book.com". Der sælges 85 billetter pr. forestilling, så nærheden og intimiteten mellem scene og sal bevares.

arrow Revyen er blevet en succes
15. juni 2019 kl. 20:32 Opdateret: kl. 15:44
arrow Skuespillere vil igen gøre Helsingør til en ægte revyby
30. april 2019 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
arrow Et Strejf af revy i Helsingør
10. april 2019 kl. 07:27 Opdateret: kl. 16:05
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?