22. august 2019
På fredag er der rejsegilde på det nye vandværk på Agnetevej i Snekkersten. Det skal være i drift senest i december i år. Foto: Presse
På fredag er der rejsegilde på det nye vandværk på Agnetevej i Snekkersten. Det skal være i drift senest i december i år. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Rejsegilde på nyt vandværk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Rejsegilde på nyt vandværk
Helsingør - 19. februar 2019 kl. 07:20
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

For at sikre, at borgerne også i fremtiden kan få drikkevand af højeste kvalitet investerer Forsyning Helsingør nu i et nyt vandværk i Snekkersten. Byggeriet er allerede så langt, at der på fredag kan holdes rejsegilde. Det nye vandværk skal være i drift i december i år, hvor det kommer til at afløse det nuværende Snekkersten Vandværk og vandværket i Espergærde.

Det nye vandværk opføres på Agnetevej - på samme grund som det nuværende.

Ny teknologi
- Vandværket indfører ny teknologi, der lever op til fremtidens sikkerhedskrav. Eksempelvis foregår alle processer i lukkede enheder for derved at mindske risikoen for forurening. Og vandtankene placeres over jorden, så det bliver lettere at komme til for at inspicere og vedligeholde.

Byggeriet, som efter planen skal stå færdig og være i drift i december 2019, har et samlet budget på 65 millioner kroner. Budgettet omfatter både selve byggeriet og en nedrivning af det nuværende vandværk, som skal være revet ned sen4est august næste år. Totalentreprenør på projektet er selskabet Krüger, som har stor erfaring på området. Krüger A/S samarbejder med Gottlieb Paludan Architects, entreprenørfirmaet C.C. Brun Entreprise A/S og ISC Rådgivende Ingeniører A/S.

Det nye vandværk skal kunne behandle 400 kubikmeter vand i timen.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede