20. juni 2021
Øresundsakvariet går klar til den udendørs quiz. Foto: Presse
Øresundsakvariet går klar til den udendørs quiz. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Quiz med Øresundsakvariet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Quiz med Øresundsakvariet
Helsingør - 10. marts 2021 kl. 04:57

Øresundsakvariet inviterer på en udendørs quiz i Helsingør Nordhavn sammen med hele familien.

arrow Læs også: Urter, tang og smagen af krabbe på Øresundsakvariet

- Test din viden og bliv klogere på fiskene og på livet i og omkring Øresund ved at deltage i Øresundsakvariet sjove quiz, og deltag samtidig i lodtrækningen om en billet til en af sommerens spændende marsvinesafarier, fortæller akvariechef Jens Peder Jeppesen.

Øresundsakvariet har placeret 16 poster rundt omkring på Nordhavnen. Her kan man finde posterne og svare på de sjove og lærerige spørgsmål om livet i og omkring Øresund.

For at deltage i quizzen skal du tage et billede med din mobiltelefon af instruktion og af kortet over Helsingør Nordhavn. Du kan også komme forbi akvariets hovedindgang og finde vejledningen og kortet der.

- Find de 16 poster som er placeret på kortet. Alle posterne finder du rundt omkring på Helsingør Nordhavn, og det spiller ingen rolle, i hvilken rækkefølge du finder posterne.

- På hver post er der et spørgsmål med 3 svarmuligheder. Prøv om du kan svare på spørgsmålene, og noter bogstavet ned ud for det rigtige svar.

- Når du har fundet alle 16 poster og samlet bogstaverne sammen, skal du finde ud af, hvad der skal stå. Bogstaverne danner tilsammen et ord på 16 bogstaver.

- Du kan finde alle de rigtige svar på spørgsmålene ved Øresundsakvariet. De hænger på bagsiden af akvariet på et af de store vinduer.

- Send løsningsordet til os på mail: oresundsakvariet@bio.ku.dk sammen med dit navn senest d. 6. april. Så deltager du i lodtrækningen* om 1 stk. billet til en af de populære havsafarier "marsvinsafari".

arrow Trods corona: Fantastisk efterårsferie for turistattraktionerne
20. oktober 2020 kl. 05:01 Opdateret: kl. 15:36
arrow Fantastiske skabninger: Safari på Øresund
19. oktober 2020 kl. 05:59 Opdateret: kl. 18:38
Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?