9. august 2020
Hele holdet samlet til revyen 2018. Foto: Claus Boesen
gallery icon

Se billedserie

Hele holdet samlet til revyen 2018. Foto: Claus Boesen
Foto: © Claus Boesen/ Media Press
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøverne på Espergærde Revyen er i fuld sving

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøverne på Espergærde Revyen er i fuld sving
Helsingør - 11. september 2019 kl. 06:59
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Efter et godt år for Espergærde Revyen 2018, hvor revyen blev set af over 1000 mennesker på Espergærde Gymnasium, er holdet bag revyen nu i gang med prøverne på dette års revy. Det er næsten de samme velkendte skuespillere på scenen. Per Tærsbøl, Michael Mathiesen, Silas Drejer, Thomas Bryan-Lund, Monica Pedersen, Malene Ruby, Anne-Mette Sørensen og Annette Lauritzen. I år er der en ny på scenen, nemlig Sofie Jensen som har spillet med i Espergærde Ungdomsskoles Musical og som har lavet koreografi til revyen i flere år.

arrow Læs også: Launbjerg var en rørt modtager af Espergærdes Pris

Den musikalske del af revyen er lagt i hænderne på revyorkesteret med kapelmester Jan. O. Thomassen i spidsen på klaver og Mikael Le Dous på saxofon.

Selvom Espergærde Revyen er en lokalrevy, har den aldrig kun handlet om Espergærde eller Helsingør Kommune. Vi har altid haft nogle gode tekstforfattere som har en bred smag. Der er tekster lige fra det helt lokale til det nationale og internationale. Vi dækker bredt ind i forhold til emner.

Billetsalget til de i alt fire forestillinger er gået i gang. Billetterne sælges via billetten.dk, Espergærde Vinhandel og Mr. August i Helsingør. På premiereaftenen og lørdag aften åbner vi dørene klokken 17.30, og publikum har mulighed for at medbringe deres egen madkurv, mens drikkevarer købes i baren. Efter forestillingen både fredag og lørdag er der fest og dans til livemusik med René Hejdman fra Gasbox. Søndag den 20. oktober er der forestilling kl. 13. Inden da er der sildebord fra kl. 11.00 og uddeling af Espergærdes Pris. Den sidste forestilling spilles samme søndag klokken 16.00.

Ved spisning fredag og lørdag er der mulighed for bordbestilling på tlf.: 28119043 efter kl. 17.00.

arrow Anmeldelse: Årets revy har aldrig været bedre
19. oktober 2019 kl. 07:05 Opdateret: kl. 15:09
arrow Se alle billederne fra Espergærde Revyen
19. oktober 2019 kl. 06:00 Opdateret: kl. 15:32
Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?