24. november 2017
Holdet bag årets juleforestilling er på plads.
Holdet bag årets juleforestilling er på plads.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Prøverne er i gang til årets juleforestilling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Prøverne er i gang til årets juleforestilling
Helsingør - 19. oktober 2017 kl. 20:46
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsingør Amatørscene er i fuld gang med prøverne på årets julestykke "Jul på det gamle postmesterkontor". Stykket er skrevet af Maria Riiser og det bli'r instrueret af Pia Thestrup.

Stykket handler om Postmester Juhl, der sidder på sit gamle postkontor, og er ked af, at det måske snart skal lukkes, fordi folk er holdt op med at sende breve og postkort, især julekort. Men i nødens stund får han besøg af de to julenisser Julius og Juliane, der vil hjælpe ham med at få folk til igen at sende breve og julepostkort.

I stykket møder man også den sure fru Hvass, der vil forbyde nisser, en styg røver, der vil røve postmesteren, samt den unge pige Julie og en ung cafe ejer Romeo.

Og som altid i Helsingør Amatørscenes juleforestillinger kommer julemanden med godteposer til alle børnene. Stykket er for børn mellem 4 til 9 år, det opføres i Musikken Hus i Murergade 10 (overfor Sundhedshuset).

Forestillingen spilles lørdag den 25. november kl. 13.00 og kl. 15.00 og søndag den 26. november kl. 13.00. Billetterne koster 75 kr. (incl. gebyr) og kan købes på www.Billetten.dk og på Kulturværftet.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk