5. august 2021
Adamsens Deli har forretning og restaurant på Gilleleje Havn. Her strømmer det ind med mennesker. Foto: Trine Lønbro Nielsen
Adamsens Deli har forretning og restaurant på Gilleleje Havn. Her strømmer det ind med mennesker. Foto: Trine Lønbro Nielsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Populær deli holder lukket på ubestemt tid

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OBS! Denne artikel er en betalingsartikel og kan derfor kun læses af abonnenter eller mod betaling.

Populær deli holder lukket på ubestemt tid

Kunderne er blevet væk efter coronanedlukningen, og derfor kan det ikke betale sig at holde åbent endnu, lyder det fra ejer

Helsingør - 23. juni 2021 kl. 08:30
Af Trine Lønbro Nielsen

Går man forbi Adamsens Deli i Bjergegade vil man opdage, at markiserne er trukket ind, og at lokalerne er tomme for mennesker. Døren er låst - også selvom et skilt i vinduet lover om genåbning allerede for to dage siden - den 21. juni.

Men ifølge indehaver Dan Adamsen har coronaen gjort noget ved handlen i Helsingør, og derfor har efterspørgslen på fiskedelikatesser ikke været noget nær den samme, som før pandemien lukkede forretningen ned i november.

- Der er sket noget i Helsingør. Jeg ved ikke om, det er fordi, man har bygget hele handelslivet op om svenskerne, og de så er væk. Jeg kan bare konstatere, at vi ikke har haft meget at lave, og derfor kan det ikke betale sig at holde åbent, siger han.

Travlt i Gilleleje

Hvornår fiskerestauranten slår dørene op igen er endnu for tidligt at sige noget om, men sikkert er det, at der skal nogle flere kunder på gaden.

- Så længe der ikke er flere mennesker på gaden, så giver det bedre mening, at jeg bruger mit personale, der hvor vi virkelig har travlt, forklarer Dan Adamsen med en henvisning til sine forretninger på Gilleleje Havn.

- Her strømmer det ind med mennesker, og vi har rigtig travlt, så der har jeg sendt personalet hen, siger han.

Adamsens Deli i Bjergegade slog dørene op i efteråret sidste år. Den nåede dog ikke at holde åbent i mange uger før coronanedlukningen satte ind.

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?