11. december 2018
Værthuset blev lukket af politiet efter den omfattende uro, som brød ud mellem russere og litauere på stedet. 

Foto: Allan Nørregaard
Værthuset blev lukket af politiet efter den omfattende uro, som brød ud mellem russere og litauere på stedet. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet trak stave: Østeuropæisk uro lukkede Irish Pub

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet trak stave: Østeuropæisk uro lukkede Irish Pub
Helsingør - 05. november 2017 kl. 09:52
Af Kasper Daugbjerg Dønbo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nordsjællands Politi måtte lørdag nat rykke talstærkt ud til Old Irish Pub i Helsingør. To grupper af russere og litauere kom op og slås med hinanden og skabte så meget uro og uorden, at dørmændene ikke selv kunne styre situationen.

- Jeg vil vove den påstand, at det er flere år siden, vi har oplevet den slags, siger Martin Bakke, vagtchef ved Nordsjællands Politi, til Frederiksborg Amts Avis.

Politiet sendte fem patruljer - inklusiv en hundepatrulje - og de måtte ty til hårde metoder for at klare den østeuropæiske tumult.

- Betjentene ender med at trække stave og slå flere af de involvere for dæmpe situationen, men det er ikke min opfattelse, at østeuropæerne har angrebet politiet, siger Martin Bakke.

Politiet valgte herefter at lukke værtshuset for natten, men i følge vagtchefen er ingen blevet anholdt i forbindelse med episoden. En enkelt bøde for at bryde ordensbekendtgørelsen blev delt ud.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk