23. januar 2021
Lagerhallen i beton brændte ned til grunden, og på billedet ses brandmænd i gang med efterslukningen lørdag formiddag 21. september. Foto: Andreas Norrie
Lagerhallen i beton brændte ned til grunden, og på billedet ses brandmænd i gang med efterslukningen lørdag formiddag 21. september. Foto: Andreas Norrie
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Politiet har afsluttet undersøgelser af kæmpe-brand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Politiet har afsluttet undersøgelser af kæmpe-brand
Helsingør - 07. oktober 2019 kl. 10:51
Af Andreas Norrie

Der er ikke noget, som peger på noget kriminelt, i forbindelse med branden i Espergærdes erhvervsområde, lyder det fra politiet.

Der var tale om årets mest voldsomme brand i Helsingør-området, og brandfolk fra flere forskellige beredskaber samt Bredskabsstyrelsen arbejdede i mere end et døgn på stedet, da der fredag aften 20 september udbrød en brand i et stort lagerlokale på Råbjergvej, en sidevej til Bybjergvej, i Espergærdes erhvervsområde.

arrow Læs også: Efter stor-brand: Olieholdigt vand løb ud i vandløb

Årsagen til, at branden udviklede sig så voldsomt var blandt andet, at der tidligere fredag var blevet leveret en sending med 30 ton motorolie til virksomheden Special Auto Tradings A/S's lager. Lageret ligger i en bygning ejet af virksomheden M-Seals A/S, som også har virksomhed ved siden af. Undervejs blev røget karakteriseret som farlig, og der lugtede af brændt gummi i det meste af Espergærde.

Politiets teknikere fra afdelingen »teknisk støtte« måtte vente et par dage før de kunne begynde undersøgelserne, men det står nu klart, at undersøgelserne ikke peger på, at der sket noget kriminelt i forbindelse med branden.

- Der er ikke fundet tegn på noget kriminelt, og politiet har nu frigivet stedet til ejerne og forsikringsselskabet, siger kommunikationsmedarbejder Henriette Døssing, Nordsjællands Politi, til Frederiksborg Amts Avis.

arrow Crossfit-træner opdagede storbrand
22. september 2019 kl. 18:52 Opdateret: kl. 18:52
arrow Storbrand i erhvervsområde: Firma havde netop modtaget 30 ton olie
21. september 2019 kl. 16:33 Opdateret: kl. 16:33
arrow Hele byen stinker af brændt gummi
21. september 2019 kl. 10:43 Opdateret: kl. 10:43
Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?