24. april 2019
Palle Mandrup, Solveig Eskildsen og Olav Berntsen - yderst til højre, modtog donationen af direktør for Nordea Helsingør, Mikkel Bjerrum.Foto: Presse
Palle Mandrup, Solveig Eskildsen og Olav Berntsen - yderst til højre, modtog donationen af direktør for Nordea Helsingør, Mikkel Bjerrum.Foto: Presse
Foto: Picasa
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Økonomisk håndsrækning til Hornbæks sundhedsuge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Økonomisk håndsrækning til Hornbæks sundhedsuge
Helsingør - 20. juli 2018 kl. 11:40
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Fredag den 13 juli skinnede den varme sommersol lidt kraftigere på fem mennesker i Hornbæk havn. Det var nemlig dagen, hvor Turistforeningens "uge 31" arbejdsgruppe, Frederik Lindberg, Palle Mandrup, Olav Berntsen og Solvej Eskildsen, mødtes med direktøren for Nordea i Helsingør, Mikkel Bjerrum, for at modtage en check i overstørrelse. Og checken var ikke blot fysisk stor. Den lød nemlig på hele kr. 40.000,- som Nordea Fonden velvilligt havde valgt at donere til "uge 31", det oplyser arrangørerne bag Uge 31 i en pressemeddelelse.

Uge 31 er en uge, der står i sportens, sundhedens og velværets tegn.

Ugen har fået sit navn efter Hornbæks postnummer, som jo er 3100, og hele ugen stiller lokale ildsjæle fra byens mange foreninger sig til rådighed med tilbud om et væld af aktiviteter. Udbuddet er bredt, men fællesnævneren er aktiviteter der ligger inden for områderne sport, sundhed og velvære. Alt er gratis for deltagerne, og for langt de flestes vedkommende kræves der ikke nogen tilmelding.

Skulderklap
- Arbejdsgruppen er utrolig glade for, og stolte over, at få den flotte donation. Den føles som et skulderklap til de mennesker der har været " i arbejdstøjet" i flere måneder for at få eventet stablet på benene. Og samtidig et skulderklap til hele Hornbæk Turistforening, som troligt år efter år vælger at stå bag, og arrangere eventet, til stor glæde for både Hornbækkerne, og byens mange turister. Vi ved, fra tidligere år, at nogle turister faktisk vælger netop uge 31 som ferieuge i Hornbæk på grund af eventet, mens andre vælger at forlænge ferien, så de ikke går glip af det gode tilbud, hedder det i pressemeddelelse.

Som noget helt nyt har Hornbæk Turistforening i år, i tæt samarbejde med Helsingør kommune, Helsingørs bibliotek og Visit Nordsjælland, etableret en helt ny og omfattende internetportal www.hornbaek.dk. Her vil der være rig mulighed for at læse om, hvad der sker i byen, herunder også om de mange aktiviteter i uge 31.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede