10. december 2019
Vi skal prøve at undgå at købe nyt bomuld, hvis det gamle kan genbruges, siger Luna (tv), der her står sammen med veninden Selma - imens »kunderne« kigger på tøjet. Foto: Steffen Slot
gallery icon

Se billedserie

Vi skal prøve at undgå at købe nyt bomuld, hvis det gamle kan genbruges, siger Luna (tv), der her står sammen med veninden Selma - imens »kunderne« kigger på tøjet. Foto: Steffen Slot
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt ungdomskoncept: Byt dig til dit bomuld

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt ungdomskoncept: Byt dig til dit bomuld
Helsingør - 24. juni 2019 kl. 06:23
Af Steffen Slot
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

GreenTeens havde en flot premiere på nyt koncept med tøjbyttemarked.

I tre timer lørdag ved middagstid var Toldkammerets gård lukket land for andre end unge under 25 år. Sådan i udgangspunktet. Molly, Camilla, Luna og Selma havde premiere på deres nye tøjbyttemarked, hvor unge kan komme med tøj, som de ikke mere bruger.

På tøjbyttemarkedet kan det byttes til et andet stykke tøj, og efter to timer var Selma og Luna godt tilfredse med besøgstallet, der netop havde rundet 30 unge, der var kommet med omkring 150 stykker tøj.

- Vi skal ikke smide tøj ud, som kan bruges af andre. Det her er en mere bæredygtig måde at gøre det på, fortalte Selma, der tidligere på formiddagen havde siddet i re-design-workshoppen og flænset det nederste på et par bukser, som hun havde byttet sig til.

Bagpå havde hun tegnet et par hjerter, og på den måde havde hun nytænkt bukserne, som nok var blevet smidt ud, hvis det ikke var indleveret på tøjmarkedet.

De fire unge piger kalder sig for GreenTeens og har en instagram-gruppe, som man kan følge. Lørdagens event var støttet af JA-Kontoret i Toldkammeret, og de fire piger forventer, at der kommer flere af sådanne tøjbyttemarkeder.

grafik køb billede