16. juli 2019
Karl William er nu også på listen over stjerne-musikere til Faglig Festival på Konventum i juni.
Karl William er nu også på listen over stjerne-musikere til Faglig Festival på Konventum i juni.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nyt topnavn til den nye Nordsjællands Festival

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nyt topnavn til den nye Nordsjællands Festival
Helsingør - 13. marts 2019 kl. 04:27
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hitmageren og P3 Guld-vinderen Karl William er nyeste navn på programmet til Faglig Festival i Helsingør, som løber af staben 2.-7. juni.

- Vi er ved at have et rigtig stærkt program på plads til vores tematiske folkemøde Faglig Festival. Karl William ligger i denne uge nr. 1 på AirPlay listen over mest spillede radiohits, så vi er glade for, at han også bliver en del af den folkefest, som vi er i fuld gang med at planlægge til Faglig Festival, siger Esben Noël Hjort, Udviklings- og uddannelseschef hos Konventum.

Karl William får selskab af kunstnere som Savage Rose, Loveshop, Master Fatman, Ukulele Hanne, og Annika Aakjær, som også er på programmet til den nystartede festival sammen med flere fremtrædende politikere, professionelle debattører og spændende kunstnere, som gæster festivalugen på Konventum i Helsingør.

Faglig Festival er markeringen af Konventums 50-års jubilæum som kursus- og konferencecenter og bliver både en folkefest for borgere i hele regionen og samtidig et fagligt forum for udvikling det danske arbejdsmarked og den danske model, som Konventum udbyder kurser og efteruddannelser i til store dele af fagbevægelsen.

Programmet består derfor både af en faglig kursusdel og et folkeligt festivalprogram, som tilsammen skaber det helt særlig mix af demokratiske dialoger, street food, fællessang, kunstneriske indslag, debatter, foredrag og store musikalske oplevelser.

Festivalen starter med en storslået åbningsfest søndag 2. juni og løber frem til fredag 7. juni. Festivalpladsen åbner hver dag kl. 15, og der er gratis adgang for alle. Grundlovsdag 5. juni vil der være et helt særligt program med spændende arrangementer i demokratiets ånd.

Se den løbende udvikling af programmet På https://www.konventum.dk/faglig-festival-19, kan man se den løbende udvikling af programmet, men man kan også få opdateringerne på Facebook https://www.facebook.com/events/2068494366739745/

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede