16. januar 2021
Akryl og blyant er John Hackmans favoritteknik.
Akryl og blyant er John Hackmans favoritteknik.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny udstiller i Axel Torv Fysioterapi

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny udstiller i Axel Torv Fysioterapi
Helsingør - 27. november 2020 kl. 14:10

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har i samarbejde med Axel Torv Fysioterapi, Bjergegade 22, 2. sal, 3000 Helsingør, arrangeret en udstilling med kunstmaleren John Hakmann. Udstillingsperioden er fra den 3 december 2020 til og med den 3. februar 2021 og der er åbent i fysioterapiens åbningstid. Det er gratis at besøge udstillingen og alle er velkomne.

John Hakmann er autodidakt. Han tegner og maler med alle tekniker, men de foretrukne er blyant og akryl. John Hakmann deltager i kunstforeningens galleri, hvor man kan se andre af hans værker i hele december måned. John Hakmann er med i kunstforeningens bestyrelse, hvor han er med til at arrangere foreningens aktiviteter

John Hakmann deltager også i BYKUNST, hvor han har brugt byens el skabe som lærred i Stengade og Sudergade ved Axel Torv.

Selv siger John Hakmann om sin kunst:

- Jeg har, som alle andre børn, tegnet siden jeg kunne holde på en blyant. Men til forskel fra mange andre, stoppede jeg ikke igen. Men har tegnet i hele mit nu 69-årige liv. Jeg tegner og maler udelukkende fordi jeg ikke kan lade være.

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?