3. august 2020
Sigurd Stubbergaard afløser Kirsten Evald Grønbech som sognepræst i Sct. Mariæ kirke. HAn kommer fra et embede som sognepræst  i Brøndbyvester.
Sigurd Stubbergaard afløser Kirsten Evald Grønbech som sognepræst i Sct. Mariæ kirke. HAn kommer fra et embede som sognepræst i Brøndbyvester.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny sognepræst i Sct. Mariæ kirke

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny sognepræst i Sct. Mariæ kirke
Helsingør - 15. juli 2020 kl. 20:09
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sct. Mariæ kirkes sognepræst gennem 27 år, Kirsten Evald Grønbech, gik den 1. juli på pension. Og nu har

Menighedsrådet ansat en ny kirkebogsførende sognepræst. Det er Sigurd Stubbergaard, der kommer fra en stilling som sognepræst i Brøndbyvester, hvor han har været præst siden 2018.

Sigurd Stubbergaard begyndte at studere teologi på Københavns Universitet i 2010, da faget spænder over et bredt spektrum fra religion, historie, litteratur, sprog og filosofi - alle emner, som den nyudnævnte præst er optaget af. Sigurd Stubbergaard har særligt interesseret sig for den tidligste kristendom, særligt Paulus' breve, som han har udgivet en bog om under titlen »Den Jødiske Paulus«.

Sigurd Stubbergaard holder af at fordybe sig i teologiens kringelkroge, og i sin fritid er han en habil bordtennisspiller, som altid er klar på en udfordring.

Sigurd Stubbergaard tiltræder stillingen den 1. august og indsættes ved højmessen i Sct. Mariæ kirke den 2. august

Radikale og SF vil hæve undervisningspligten fra 10 til 12 år. Er det en god idé?