2. juni 2020
Boliggården administrerer store boligafdelinger som Nøjsomhed, Vaonagaard og Hamlets Vænge og mange andre afdelinger. Foto: Kenn Thomsen
Boliggården administrerer store boligafdelinger som Nøjsomhed, Vaonagaard og Hamlets Vænge og mange andre afdelinger. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny midlertidig ledelse på plads i stort boligselskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny midlertidig ledelse på plads i stort boligselskab
Helsingør - 10. oktober 2019 kl. 10:06
Af Andreas Norrie
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er nu, som besluttet på et møde i Boliggårdens bestyrelse i sidste uge, fundet en midlertidig ledelse af det almennyttige boligselskab Boliggården.

arrow Læs også: Anje skal stå i spidsen for stor boligbestyrelse

Selskabet er byens største med over 6.000 lejemål, og har stået uden ledelse efter direktør Lars Carl Gruby fratrådte med øjeblikkelig virkning i september efter to års ansættelse.

Boligselskabet, der også snart skal vælge nu formand 21. oktober, har torsdag udsendt en pressemeddelelse om den midlertidige ledelse, som kommer til at bestå af Bent Frederiksen og Niels Olsen, som får status af konstitueret direktion i bolig-selskabet i en midlertidig periode.

Det er aftalt, at Bent Frederiksen er den direkte kontaktperson for bestyrelse og medarbejdere, og at Bent Frederiksen inddrager Niels Olsen efter behov, primært i de kontaktskabende og politiske opga-ver. Bent Frederiksen har således de sædvanlige direktørkompetencer med det samlede ledelsesan-svar for administration og drift af boligorganisationen.

Bent Frederiksen er tidligere direktør i Boligforeningen 3B og har senest været ansat som regions-

direktør i Domea.dk. Bent vil få rollen og ansvaret som midlertidig direktør.

Niels Olsen er tidligere direktør i administrationsorganisationen DAB, hvorfra han netop er gået på pension. Niels' opgave bliver at tilbyde sparring på især opgaver knyttet til Nøjsomhed mv. og til besty-relsesbetjeningen.

Bent og Niels er tiltrådt pr. dags dato.

arrow Uro i boligselskab: Formand og tre bestyrelsesmedlemmer trækker sig
05. oktober 2019 kl. 04:59 Opdateret: kl. 15:13
arrow Vil standse tvangsflytninger ved domstolene
27. september 2019 kl. 04:00 Opdateret: kl. 16:52
arrow Tvangsflytninger fra ghetto skal for retten
27. september 2019 kl. 04:00 Opdateret: kl. 16:52
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?