10. maj 2021
Det konservative folkeparti i Helsingør holdt søndag generalforsamling i Skydeselskabet. Der ses den nyvalgte formand, Ingelise Søderlund, sammen med borgmester Benedikte Kiær.Foto: Allan Nørregaard
Det konservative folkeparti i Helsingør holdt søndag generalforsamling i Skydeselskabet. Der ses den nyvalgte formand, Ingelise Søderlund, sammen med borgmester Benedikte Kiær.Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny konservativ formand

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny konservativ formand
Helsingør - 27. januar 2020 kl. 04:13
Af Dorte Møller Rasmussen

Den konservative vælgerforening i Helsingør valgte på søndagens ordinære generalforsamling ny formand. Den hidtidige næstformand, Ingelise Søderlund afløste Hans Henrik Møller på posten. Han ønskede ikke genvalg på grund af presserende arbejdsopgaver.

Som ny næstformand blev Jesper Roulund valgt. Han er tillige formand for Nordsjællands Storkreds og medlem af Det Konservative Partis hovedbestyrelse.

Den øvrige bestyrelse kommer til at bestå af Gert Dyekjær, Bitten Bloch, Arne Kaae, Tim Hvolgaard, Søren Poulsen, og Kennerth Hjorth. Som suppleanter blev valgt Flemming Bech og Leif Andersen og som revisor Thomas Grauslund.

- Det har været et jubelår for Det Konservative Folkeparti, fastslog den afgående formand Hans Henrik Møller i bestyrelsens beretning.

- Vi fik med Pernille Weiss valgt en værdig afløser for Bendt Bentsen til EPvalget.

Ved folketingsvalget fik partiet en fremgang fra 6 til 12 mandater, der siden er blevet til 13.

- Siden Per Tærsbøl forlod Folketinget for 25 år siden, har Helsingør Kredsen ikke været repræsenteret i Folketinget.

Denne linje er nu brudt med valget af lokalt boende Birgitte Bergman som konservativt folketingsmedlem for Helsingør Kredsen. Dette er vi meget glade for og stolte over. Det er også godt for Helsingør, at der nu er to fra byen på Tinge, fastslog Hans Henrik Møller med henvisning til, at socialdemokraten Henrik Møller også blev valgt til folketinget.

Den afgående formand glædede sig også over, at partiet i det forgangne år haft en meget stor medlemstilgang på godt 25 procent.

Borgmester Benedikte Kiær fortalte om den aktuelle politiske situation i Helsingør Kommune og det blev fulgt op af en livlig debat. Benedikte Kiær fremhævede blandt andet de store udfordringer alle kommuner har, med de stærkt stigende sociale udgifter. Borgmesteren glædede sig over mange nye tilflyttere til kommunen, mange uddannelser på vej og det nye Sundhedshus.

Afslutningsvis talte forhenværende Erhvervsminister Rasmus Jarlov.

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?