18. december 2017
Maja Højer holder Grand Opening fredag den 17. marts fra 10-18 og lørdag fra 10-15.
gallery icon

Se billedserie

Maja Højer holder Grand Opening fredag den 17. marts fra 10-18 og lørdag fra 10-15.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny interiørbutik i Strandgade

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny interiørbutik i Strandgade
Helsingør - 16. marts 2017 kl. 04:54
Af Victor Viemose
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Helsingoranerne har rig mulighed for at shine hjemmet op i disse dage. Kop & Kande er åbnet i Bjergegade, Imerco er åbnet i Stengade og på fredag åbner møbel- og interiørbutikken Maja Højer i Strandgade. Her findes både puder, lamper, stole og coffeetable-bøger, alt sammen i stilrent skandinavisk design. Bag disken vil man kunne finde den 39-årige ejer, Maja Højer, og hendes mand Ole, der er fra Åsgårde.

- Vi glæder os rigtigt meget til at byde kunderne velkommen i butikken på fredag, hvor alt forhåbentlig er klappet og klart, fortæller Maja Højer, da Frederiksborg Amts Avis' udsendte mandag eftermiddag lægger vejen forbi.

Ni års pause fra egen butik
Bare 22 år gammel droppede Maja Højer studierne for at hellige sig livet som butiksejer. Hun har både haft en interiør-butik og en skobutik i eget navn på Frederiksberg, inden hun i 2008 sagde stop, da livet som mor ikke var foreneligt med at være selvstændig. Hun har siden arbejdet i butikken på Lousiana, efter at hende og familien flyttede til Ålsgårde. Efter ni års pause var tiden dog inde for Maja Højer til at starte op som selvstændig igen.

- Jeg kunne mærke, at det kriblede efter at komme i gang igen. Børnene var efterhånden gamle nok til at stå på egne ben, og da vi fandt de her lokaler i Strandgade, var det bare at slå til, siger Maja Højer.

Danske producenter
Butikken i Strandgade 69 sigter efter et andet sortiment, end det man finder i eksempelvis IKEA eller ILVA.

- Man kan godt sige, at det er til den kræsne kunde, som gerne vil finde noget unikt og går op i design, siger Maja Højer.

Varerne er overvejende fra danske designere og håndplukket af Maja selv. F.eks. finder man puder fra det socialt bevidste mærke Place Du Bleu, der er produceret af og sikrer arbejde til indvandrerkvinder på Nørrebro. Også butikkens indretning er der tænkt nøje over, fortæller Maja Højer.

- Butikken er indrettet som et hjem, så kunderne også kan skabe sig et billede af, hvordan den enkelte pude eller enkelte stol ville se ud i deres hjem, siger Maja Højer.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk