22. oktober 2021
Camilla Kampmann forsøger en gang mere at blive valgt til folketinget i Helsingørkredsen. Foto: Pressefoto
Camilla Kampmann forsøger en gang mere at blive valgt til folketinget i Helsingørkredsen. Foto: Pressefoto
Foto: Steen Brogaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny formand, og samme folketingskandidat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny formand, og samme folketingskandidat
Helsingør - 12. maj 2018 kl. 04:54

Radikale i Helsingør har valgt ny formand og genvalgt kredsens folketingskandidat.

Helsingør Radikale holdt generalforsamling forleden, og her blev Camilla Kampmann genvalgt som Helsingørkredsens folketingskandidat. Camilla Kampmann er klar til Folketingsvalget, der kommer inden for det næste års tid.

- Jeg glæder mig til endnu en gang at repræsentere Helsingør og Nordsjælland. Vores landsdel har brug for folk, som vil kæmpe for et Danmark i ligevægt også gælder for os. Ligeledes er det meget bekymrende, at centraladministrationen mister så mange kloge hoveder i den hæsblæsende udflytning. Specielt Miljøstyrelsens udflytning er dybt problematisk for den grønne omstilling og beskyttelse af vores grundvand, siger Camilla Kampmann.

De lokale radikale valgte Knud Mogensen som ny formand for kommuneforeningen efter Niels Frederiksen.

Knud Mogensen glæder sig til opgaven:

-Jeg vil gerne takke Niels for det store arbejde, han har udført i årene som formand. Jeg vil arbejde for at Radikales profil i Helsingør kommune bliver endnu skarpere og mere synlig. Vi skal samle alle gode radikale kræfter og skaffe flere medlemmer i vores lokalforening. Vores fremtid ligger i at få de unge involveret i vores lokaldemokrati og give dem indflydelse. Derudover vil hele bestyrelsen understøtte det gode arbejde vores byrådsmedlem Christian Holm Donatzky laver og frem mod næste kommunalvalg lægge kimen til, at vi får to mandater i byrådet.

Derudover blev Birgit Mørup nyvalgt som næstformand i bestyrelsen, der nu inkl. suppleanter består af Hanne Jacobsen, Inge-Lise Candelaria, Poul Bernt Jensen, Noah Nevado, Annemette Dyrskjøt Strøm og Adam Margaard.

Helsingør Radikale glæder sig i øvrigt til at invitere borgerne til grundlovsmøde den 5. juni kl. 11 på Lagoni Kaffebar i Helsingør, hvor udflytningen af statslige arbejdspladser er til diskussion med Camilla Gregersen, der er formand for Dansk Magisterforening.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?