4. marts 2021
Nordsjællands Bilsyn får ny ejer den 1. marts. Foto: Presse
Nordsjællands Bilsyn får ny ejer den 1. marts. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny ejer af Nordsjællands Bilsyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny ejer af Nordsjællands Bilsyn
Helsingør - 27. januar 2021 kl. 09:04

DEKRA Bilsyn overtager Nordsjællands Bilsyn pr. 1. marts, og udvider hermed etableringen på Sjælland, hvor DEKRA Bilsyn i forvejen er repræsenteret i Brøndby, Rønnede og Næstved.

Mads Ingrisch åbnede synshallen på Industrivej 15 a i Helsingør for 10 år siden.

- Jeg glæder mig til at blive en del af DEKRA Bilsyn, som har et godt bagland, der har mange års erfaring fra branchen, og som en del af kæden får vi bedre mulighed for at følge med udviklingen i branchen. Det bliver rigtig godt for forretningens udvikling, siger Mads om overtagelsen.

Synshallen i Helsingør bliver DEKRA Bilsyns første synshal i Nordsjælland, hvilket glæder direktør i DEKRA Bilsyn, Githa Nørbæk.

- Vi vil gerne være danskernes foretrukne synshal, og det glæder os meget, at vi nu også er repræsenteret i Nordsjælland. Mads' synshal er en kvalitetsbevidst og kundefokuseret virksomhed, hvilket passer perfekt ind i vores værdisæt. Vi ser frem til samarbejdet og til, at vi sammen kan fortsætte synshallens positive vækst, siger hun.

Kunderne kommer ikke til at mærke de store forandringer i synshallen. Mads fortsætter med at være ansvarlig for den daglige drift af synshallen, og synshallens nuværende medarbejdere Claus, Mathias og Otto vil også fortsat være at finde i synshallen.

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?