21. november 2017
Michael Lauritsen har sat sig i direktørstolen på Strand- og Badehotel Marienlyst. Her sammen med bestyrelsesformand Ken Torpe Christoffersen - th.
Michael Lauritsen har sat sig i direktørstolen på Strand- og Badehotel Marienlyst. Her sammen med bestyrelsesformand Ken Torpe Christoffersen - th.
Foto: Michael Dyrberg (45) 20685583
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny direktør på badehotel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny direktør på badehotel
Helsingør - 19. april 2017 kl. 20:26
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michael Lauritsen i spidsen for Strand- & Badehotel Marienlyst

arrow Læs også: Stort projekt: Hotel vil sikre sig mod nye hårde storme

Michael Lauritsen er 1. april startet som ny direktør på Strand- & Badehotel Marienlyst. Allerede i oktober 2016 blev det offentliggjort, at den erfarne hotelmand, skulle være ny direktør på Strand- & Badehotel Marienlyst. Derfor var det en dag, som både personale og den nye direktør, har set frem til.

- Jeg glæder mig til at lære hotellet og personalet at kende, og være med til at udvikle og videreføre det særlige DNA, som det smukke gamle Strand- & Badehotel Marienlyst har, siger en glad ny hoteldirektør på det gamle hotel fra 1861.

Strand- & Badehotel Marienlyst har været inde i en rivende udvikling, siden det fik ny ejer i 2014. Hotellet er udvidet til 225 værelser, og er dermed Nordsjællands største hotel. Der ombygges og renoveres stadig i stor stil. Særlig det nye spa- og wellness, er et meget stort projekt, som Michael Lauritsen glæder sig til at kunne åbne senere i 2017. Efter den nye værelsesfløj blev færdig til nytår, er turen nu også kommet til det område, hvor administrationen har ligget. Hotellets administrative team er flyttet ind i flotte lokaler i den nye tilbygning. Dermed kan de attraktive lokaler, med direkte udsigt til Øresund, ombygges til nye konferencelokaler, til glæde for hotellets konferencegæster.

Også Loungebaren er under stor forvandling. Her åbnes hotellet endnu mere op ud mod havet og der udvides med et orangeri samt en udendørs terrasse, som ligger få skridt fra Øresund. Her kan gæsterne fremover nyde udsigten og lyset i endnu højere grad.

Med mere end 30 års erfaring i hotel- og restaurationsbranchen, er det en rutineret hotelmand, der nu har sat sig i direktørstolen. Michael Lauritsen kommer senest fra en stilling som regionsdirektør hos Comwell Hotels, og har tidligere arbejdet på Hotel Kolding Fjord, Radisson Blu Aarhus og Scandic Copenhagen. Michael Lauritsen glæder sig til at bruge sin lange erfaring i den nye spændende opgave som direktør for Strand- & Badehotel Marienlyst.

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk