28. september 2020
Bent Frederiksen er ?ny? direktør i boligselskabet Boliggården. Han har været midlertidig direktør siden oktober 2019, men er altså nu fast mand.
Bent Frederiksen er ?ny? direktør i boligselskabet Boliggården. Han har været midlertidig direktør siden oktober 2019, men er altså nu fast mand.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: «Ny« direktør i Boliggården

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

«Ny« direktør i Boliggården
Helsingør - 22. januar 2020 kl. 03:33

Af Simon Wincentz Heim
Bent Frederiksen, som siden oktober har været midlertidig direktør i boligselskabet Boliggården, skal også være direktør fremover. Hovedbestyrelsen i boligselskabet har nemlig valgt at ansætte ham.

- Hovedbestyrelsens samarbejde med Bent i løbet af de seneste fire måneder har været meget konstruktivt og udbytterigt.

Vi er overbevist om, at Bent er den rette mand til at stå i spidsen for Boliggården, så beboeres og medarbejderes interesser bliver varetaget og styrket. Derfor er vi utrolig glade for, at Bent nu har taget imod vores tilbud og sagt ja til jobbet, siger Anje Holmstad, som er bestyrelsesformand i boligselskabet.

Det er blandt andet boligområder som Vapnagård og Nøjsomhed, der er en del af Boliggården.

Bent Frederiksen blev ansat som midlertidig direktør i Boliggården i kølvandet efter, at den forhenværende direktør Lars Carl Gruby blev fyret i oktober.

Bent Frederiksen er tidligere direktør i Boligforeningen 3B og har senest været ansat som regionsdirektør i Domea.dk og fungeret som konsulent hos BL.

Har debatten om sexisme taget overhånd?