17. december 2018
Michael Hartoft - ny chef for Handelsbanken i Helsingør.
Michael Hartoft - ny chef for Handelsbanken i Helsingør.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny direktør for Handelsbanken har en fortid som radiovært

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny direktør for Handelsbanken har en fortid som radiovært
Helsingør - 06. december 2018 kl. 08:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Michael Hartoft er netop tiltrådt som direktør i Handelsbanken Helsingør. Med Michael i spidsen får filialen en erfaren bankmand med en forkærlighed for og en forhistorie i Helsingør og omegn.

Michael startede sin bankkarriere i 1995 i Danske Bank i Helsingør, og har siden arbejdet som privatrådgiver, pensionsrådgiver og Private Banking rådgiver. I 2011 kom Michael til Handelsbanken som privatkundechef i filialen i Hillerød, hvor han blev stedfortræder i 2013, og i 2017 blev han chef for privatprodukter på Handelsbankens hovedkontor i København. Men den direkte kontakt til kunderne trak i Michael, der nu glæder sig over sin nye rolle som direktør i Helsingør:

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, og jeg glæder mig rigtig meget til at møde nye som gamle kunder. Vi oplever, at kunderne sætter meget stor pris på, at deres bank er tilgængelig for personlige møder og skræddersyede løsninger, og det ligger mig meget på sinde fortsat at udvikle banken med gode kundeoplevelser og samtidig være en aktiv del af Helsingør," siger Michael.

Lokalkendt bankmand
Michael er opvokset i Espergærde og har været aktiv fodboldspiller i den lokale fodboldklub, hvor han også sad med i bestyrelsen i godt 10 år. Der blev også lavet lokalradio på Espergærde Ungdomsskole - en interesse Michael fortsatte med i Helsingør, hvor det blev til godt 10 års lokalradio på Radio Helsingør, som dengang var ejet af Frederiksborg Amts Avis.

Privat bor Michael i Skævinge og er gift på 11. år med Dorte, som han har Alexander på 9 år og Julie på 5 år med. Fritiden går med løb, cykling og koncerter.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk