2. december 2020
Et af kunstværkerne, som kan ses i galleriet.

Foto: Pressefoto
Et af kunstværkerne, som kan ses i galleriet. Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny butik i Helsingør Bycenter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny butik i Helsingør Bycenter
Helsingør - 20. oktober 2020 kl. 15:49

Kunstforeningen for Helsingør og Omegn har åbnet eget galleri i Helsingør Bycenter på 1. sal ved rulletrappen. Foreløbig er lejemålet i 3 måneder til og med december. Her vil foreningen præsentere værker fra egne medlemmer. Lokalet er indrettet meget smagfuldt og galleriet udstiller i øjeblikket 8 billedkunstnere og en keramiker. De udstillende er billedkunstnerne Søs Friedrichsen, Thomas Krüger, Lene Krüger, Hans Kilian, Mogens Aasvang, Mette Damving, Kenneth Nilsson, Vibeke Moldberg, samt keramiker Marianne Kokholm.

Galleriet har åbent mandag til fredag kl. 10.00-19.00 og lørdage 10.00-16.00. Her vil det være muligt at få inspiration eller høre mere om kunstforeningen og dens virke. Alle kan blive medlem af foreningen, da man ikke behøver være udøvende kunstner eller kunsthåndværker. Har man interesse og glæde for kunst er foreningen et oplagt sted at møde ligesindede. På udstillingen og i galleriet finder man alle former for kunst, heriblandt det abstrakte, figurative og koloristiske. Der er desuden flere værker på lageret i baglokalet. Der er fri entré til galleriet.

De næste kunstnere, hvis værker bliver udstillet er billedkunstnerne John Hakmann, Tove Andresen, Marianne Svendsen, Hanne Ekmann, Lisbeth Aasvang, Lene Lemaitre, Søs Kipper, Iben Behrend og mixed media Hella Tvermoes. Denne udstilling er fra den 3. november til den 31. november 2020. Der er fernisering den 3. november 2020 mellem kl. 16.00 og 19.00, hvor foreningen inviterer til en lille forfriskning. Alle kunstnerne vil være tilstede.

I december måned arrangerer Kunstforeningen endnu en stor samlet (jule)udstilling, hvor alle kunstnerne præsenterer nye værker.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?