23. april 2021
Michael Ford har skrevet et nyt actionmættet drama, som udspiller sig på Kronborg. Foto: Privat
Michael Ford har skrevet et nyt actionmættet drama, som udspiller sig på Kronborg. Foto: Privat
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bog om muligt terronangreb på Kronborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bog om muligt terronangreb på Kronborg
Helsingør - 22. april 2019 kl. 04:22

Michael Ford har skrevet en ny bog hvis handling udspiller sig i Helsingør.

Den erfarne forfatter, Michael Ford, der bor i Ålsgårde, har skrevet en ny roman, Holger Danske, og her sættes dramaet i gang en smuk sensommeraften på Kronborg. Forventningsfulde tilskuere sidder klar til at se årets opførelse af Shakespeares Hamlet helt uvidende om, at der blandt dem sidder en tilskuer forsynet med en selvmordsbombers udstyr.

arrow Læs også: Fra Langebro til skydegale IS-krigere

Da Michael Ford som 20-årig forelagde sin første politiske roman for den store amerikanske dramatiker Marc Connelly i New York, lød svaret: "Kom tilbage, når du har levet et liv".

I dag er Michael Ford 68 år og har masser af erfaring, også som forfatter, for gennem de sidste mange årtier har han skrevet masser af dramatik og skønlitteratur, senest den

anmelderroste trilogi Koma.
Holger Danske er titlen på den actionmættede roman, der tager sin begyndelse, mens månen stemningsfuldt står op over Kronborg Slots borggård en smuk sensommeraften. Forventningsfulde publikummer er valfartet til årets opførelse af Shakespeares Hamlet. Blandt publikum sidder imidlertid den unge kristne litteraturstuderende, dansk-palæstinenseren John Abdul Ali Hansen, forsynet med en selvmordsbombers udstyr. John Abdul vil forsøge at redde sin familie, der er taget som gidsler. Han ville under normale omstændigheder havde nydt at se sit foretrukne teaterstykke, men intet er, som det umiddelbart synes.

I århundreder har Holger Danskes ånd våget over Kronborg og Danmark. Spørgsmålet er nu, om ånden vågner op til dåd og forhindrer den dødbringende mission, eller om en årvågen efterretningstjeneste og et unikt undercoversamarbejde kan nå at standse terrorhandlingerne.

Holger Danske udkommer den 25. april på forlaget EgoLibris.

arrow Nu skal han være forfatter på fuld tid
21. december 2018 kl. 16:13 Opdateret: kl. 13:20
Fra den 21. april må eksempelvis restauranter åbne for servering udenfor og indenfor men med restriktioner. Er reglerne for at gå ud og spise og drikke for indviklede?