22. marts 2019
Her ses den konstituerede bestyrelsen for Helsingør Gymnasium, som i næste uge dage kan fejre 40 års jubilæum.Foto: Presse
Her ses den konstituerede bestyrelsen for Helsingør Gymnasium, som i næste uge dage kan fejre 40 års jubilæum.Foto: Presse
Foto: Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ny bestyrelse for 40 årigt gymnasium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ny bestyrelse for 40 årigt gymnasium
Helsingør - 24. september 2018 kl. 13:05
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Den nye bestyrelse på Helsingør Gymnasium, der skal sætte retningen for Helsingør Gymnasium de kommende fire år, er nu konstitueret.

arrow Læs også: Det springer lige i øjnene

Formandsposten genbesættes af kommunikationsrådgiver og historiker Bo Søby Kristensen, og næstformandsposten løftes af Søren Launbjerg, der til daglig er leder på den Internationale Højskole i Helsingør.

Øvrige medlemmer af bestyrelsen er pædagogisk leder på Skolerne ved Rønnebær Allé, Morten Steenholt Sieling, byrådsmedlem for det Konservative Folkeparti og lokal erhvervsdrivende Michael Lagoni (ikke med på foto), direktør på DTU Jörg Hübner, lærerrepræsentanter Anne Bojsen og Mikkel Emil Jensen samt elevrepræsentanter Lukas Antvorskov Fritzbøger og Laurits Grønlund Poulsen.

- HG er stolte af at kunne tiltrække så dygtige folk til Helsingør Gymnasiums bestyrelse, og vi glæder os meget til samarbejdet i den fire-årige periode frem mod næste kommunalvalg, lyder det fra gymnasiet.

Den første store repræsentative opgave for den nye bestyrelse bliver fejringen af Helsingør Gymnasiums 40-års fødselsdag fredag den 5. oktober, hvor bestyrelsen og ledelsen har indbudt tidligere ansatte, lokale samarbejdspartnere og venner af skolen til en reception før den årlige fødselsdags- og gallafest for skolens elever.

- Det bliver en stor dag, som skolens ca 700 elever og 70 lærere ser meget frem til at fejre sammen, lyder det fra skolen på Borgmester P. Christensens Vej.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.

grafik køb billede