29. oktober 2020
Således så køerne oftest ud ved testcentret i Helsingør, da man uden tidsbestilling kunne blive coronatestet.

Foto: Christopher Valeur
Således så køerne oftest ud ved testcentret i Helsingør, da man uden tidsbestilling kunne blive coronatestet. Foto: Christopher Valeur
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nu stiger coronasmitten voldsomt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nu stiger coronasmitten voldsomt

Ligesom på landsplan, så stiger antallet af smittede med corona i Helsingør Kommune. Stigningen sker ellers efter en periode med nedgang i antallet af smittede.

Helsingør - 17. september 2020 kl. 14:41
Af Christopher Valeur

Helt friske tal fra Statens Serum Institut afslører ikke kun, at det seneste døgn har medført rekordmange antal smittede i Danmark. Tallene afslører også, at antallet af smittede i Helsingør er stigende.

De seneste 7 dage er der blevet bekræftet 16 tilfælde af coronavirus i kommunen. Det betyder at Helsingør Kommune nu ligger på et incidenstal på 26. Incidenstallet betyder antallet af smittetilfælde pr. 100.000 borgere. Da der bor omkring 63.000 borgere i kommunen, så ganges tallet altså en smule op. Stigningen af smittetilfælde betyder at Helsingør Kommune igen er at finde på listen over kommuner med incidenstal på over 20, som der holdes ekstra godt øje med.

Det er muligt at blive testet for corona ved spor 13 på Helsingør station hver tirsdag og torsdag fra klokken 10-15.45. Det kræver nu tidsbestilling, efter man tidligere blot kunne møde op. Det medførte tidligere flere hundrede meter lange køer på stationen.

Bliver du påvirket af overgangen til vintertid?