19. juni 2021
Projektet for den »nye« Nordskov Mølle beløber sig til cirka fem millioner kroner, men i første omgang skal der skaffes midler til køb af møllen, og derfor udbydes der mølleaktier á 250 kroner.
Projektet for den »nye« Nordskov Mølle beløber sig til cirka fem millioner kroner, men i første omgang skal der skaffes midler til køb af møllen, og derfor udbydes der mølleaktier á 250 kroner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordskov Mølles Venner samler penge ind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordskov Mølles Venner samler penge ind

Møllen kan købes for 133.000 kroner, så nu er salget af mølleaktier i fuld gang.

Helsingør - 08. juni 2021 kl. 20:18
Af Dorte Møller Rasmussen

Nordskov Mølles venner arbejder ufortrødent videre med at skaffe midler nok, så det bliver muligt at søge fonde om de fem millioner kroner, det vil koste at færdiggøre projektet med en restaureret mølle.

I første omgang skal venneforeningen skaffe de 133.000 kroner, som de har fået tilbudt møllen for, og det har allerede resulteret i salg af knap 150 aktier og værdikuponer til borgere i Ålsgårde, som ikke vil undvære byens vartegn.

- I Helsingør har man ved borgernes hjælp kunne indsamle penge i form af folkeaktier til skibsprojektet Zar. Så må vi også kunne gøre det samme i Ålsgårde med hensyn til Nordskov Mølle, lyder det fra formanden, Peter Sandholt.

Foreningen er blevet tilbudt møllen for 133.000 kroner med en betaling over 10 år.

- Men det ville være flot, såfremt foreningen kunne betale denne handel kontant, så de fremtidige driftsomkostninger bliver overskuelige, forklarer Peter Sandholt.

Når foreningen først ejer møllen bliver det noget nemmere at finde fondsmidler til færdiggørelse af projektet.

- Vi bor mange i Ålsgårde som har råd til at give møllen en hjælpende hånd. Såfremt blot 532 husstande hver bidrog med 250 kroner vil foreningen kunne købe møllen kontant. Skulle indsamlingen give mere end kr. 133.000,- vil overskydende beløb gå ubeskåret til den fortsatte restaurering, forklarer venneformanden.

For hver mølleaktie på 250 kroner vil du, første gang du lejer møllen til et arrangement, få en rabat på 250 kroner. Leje af møllen til et endags arrangement vil formentlig komme til at koste 3000 kroner.

Nordskov Mølles Venner har indsamlingstilladelse og vil du bidrage med køb af aktie kan det ske på.: MobilePay: tlf.nr. 10697. Husk at tilføje din e-mail og din adresse og skriv mølleaktie.

Har du ikke MobilePay, kan en aktie købes på foreningens konto: Nordea Bank Reg.nr.2255 Konto nr. 4389995946. Husk også her at tilføje e-mail adresse og mølleaktie.

Søndag den 20. juni er det i øvrigt Danmarks Mølledag, hvor der bliver forskellige aktiviteter ved Nordskov Mølle.

Og denne torsdag den 10. juni er der fra klokken 14 kaffe på kanden og folk ved møllen, som kan fortælle nærmere om mølleaktierne.

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?