25. september 2020
Mamma Rosa Pizzeria på Gefionsvej  i Helsingør er netop blevet kåret som »Region Nordsjællands bedste takeaway-restaurant 2018«. Foto: Presse
Mamma Rosa Pizzeria på Gefionsvej i Helsingør er netop blevet kåret som »Region Nordsjællands bedste takeaway-restaurant 2018«. Foto: Presse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Nordsjællands bedste takeaway kåret

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Nordsjællands bedste takeaway kåret
Helsingør - 05. december 2018 kl. 10:24
Af Dorte Møller Rasmussen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Danish Take Away Awards 2018 har netop kåret årets vindere af konkurrencen om at lave den bedste take away. Konkurrencen er afgjort ved hjælp af digitale stemmer, og Mamma Rosa Pizzaria på Gefionsvej 45 b i Helsingør bevarer første-pladsen i Nordsjælland, og kan dermed kalde sig "Region Nordsjællands bedste takeaway-restaurant 2018".

Mamma Rosa var i konkurrence mod La Luna, La Castello grill, Green Mango, Bossen og Bumsen og Torvets Pizza og Kebab, men endte altså med at stille sig øverst på sejrsskamlen.

Udover titlen og æren som Region Nordsjællands bedste takeaway kunne Mamma Rosa tage hjem med en præmie på 5.000 kr. Men det er som regel ikke kontantpræmien, der har den største betydning, lyder det fra Carsten Boldt, adm. direktør hos Just Eat, som er initiativtagere bag Danish Take Away Awards.

- Takeaway-restauranterne sørger for, at vi får mad på bordet til enhver lejlighed. De gør et stort stykke arbejde for, at vi andre kan slippe. En anerkendelse og anbefaling, som titlen er, betyder derfor helt klart noget for alle vinderne.

Har debatten om sexisme taget overhånd?