26. januar 2021
Niels Lan Doky er flyttet til Helsingør, og nu giver han sammen med sin trio koncert på Marienlyst slot. Foto: Mik
Niels Lan Doky er flyttet til Helsingør, og nu giver han sammen med sin trio koncert på Marienlyst slot. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Niels Lan Doky kommer til Marienlyst Slot

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Niels Lan Doky kommer til Marienlyst Slot
Helsingør - 24. august 2020 kl. 19:01

Marienlyst Slots Venner er meget stolte over at kunne invitere dig til eksklusiv intimkoncert i smukke kulturhistoriske omgivelser på Marienlyst Slot i Helsingør med den danske jazzpianist og verdensstjerne, Niels Lan Doky og hans trio, når de optræder lørdag den 12. september i år. Der er kun ganske få billeder til rådighed grundet coronarestriktioner.

arrow Læs også: Niels Lan Doky: Det skal være en succes

Koncerten er blevet til takket være støtte fra Kulturministeriet samt Niels Lan Dokys personlige begejstring for Marienlyst Slot og hans opbakning af foreningen Marienlyst Slots Venners arbejde med bevaring af slottet.

Grundet coronarestriktioner deles publikum op i flere mindre koncerter med samme program, klokken henholdsvis 14:30 og 17:00. Dørene åbner en halv time forinden, og der vil efter koncerten være mulighed for at købe en forfriskning samt hilse på kunstnerne på behørig afstand.

Dette bliver Niels Lan Dokys første koncert i Helsingør siden han flyttede til Helsingør for lidt over et år siden. Grundet hans høje aktivitetsniveau i udlandet og bookinger langt ude i fremtiden, er det over 10 år siden, at han sidst har haft tid til at turnere i provinsen i Danmark. Det bliver således et scoop for publikummet i Helsingør, og en hårdt tiltrængt kulturel gave i denne coronatid, at få lov at opleve en af Danmarks stærkeste musikprofiler og mest internationalt kendte kunstnere i disse intime rammer, fortæller arrangørerne.

Niels Lan Doky Trio består af Niels Lan Doky (piano), Tobias Dall (kontrabas) og Niclas Bardeleben (trommer) og trioen optræder hovedsageligt med originale kompositioner af Niels Lan Doky fra et bredt udsnit af hans lange diskografi.

Billetter kan købes på rsvp-popup.com.

arrow Lan Dokys festival er halvt i mål med finansieringen
28. oktober 2020 kl. 11:12 Opdateret: kl. 11:12
arrow Aflyst ironman kan betale tv-krimi, jazz og bispeindsættelse
05. oktober 2020 kl. 10:05 Opdateret: kl. 10:08
arrow Verdenskendt jazz-pianist vil skabe "jazztronomisk" festival
24. juli 2020 kl. 09:49 Opdateret: kl. 09:49
Aftalepartier holder fast i, at biler skal kunne konfiskeres ved farlig kørsel - uanset om føreren ejer bilen. Er det en god idé?